Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » NUTRIVERSUM FEHÉRJÉK? Vélemény...

NUTRIVERSUM FEHÉRJÉK? Vélemények? Tapasztalatok? Hallottatok rola?

Figyelt kérdés

egyszer vásároltam innen egy nagy adag fehérjét. Jó volt! De most több ízben szeretnék venni, inkább kissebb adagokat venni, más-más ízben (a csokis fehérjét egy életre megutáltam).

Az árakat nézve, egyetemistaként ezeket meg tudnám venni... sajnos a biotec, scitec meg társai nekem túl drágák.

Szerintetek ezek minőségileg milyen terméket? Több edzőteremben is láttam, hogy a termékeiket árulják.

2016. jún. 8. 18:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem is :D

De rajottem h a scitec jobb multivitit gyart :D

2016. júl. 21. 20:56
 12/15 anonim válasza:

Én nem reklámként írtam, de visszaolvasva tényleg olyannak tűnik. :D Mindenesetre nekem tényleg tetszik, főleg azért, mert nem olyan iszonyat drága, mint a többi márkáé, és nagyjából ugyanolyan jó. Mint ahogy azt írtam, nehezen oldódik - ez az utóbbi pár napban már kicsit idegesít, mert edzés után összerázom shakerben kb. 200 ml vízzel (szerintem többel minden fehérjének borzalmasan vizes állaga lesz), és a shaker aljára odaragad egy picit. Utána ha megittam még szoktam rátölteni egy kis vizet és újra felrázom, akkor feloldódik az alján lévő maradék is, viszont így nyilván már csak vizet iszom pár szemnyi fehérjével benne. :D

Na szóval, ha jó árban akarsz fehérjét, akkor szerintem érdemes kipróbálni, ennyi pénzért simán megéri, maximum ha nem jön be, legközelebb mástól rendelsz/veszel.

2016. júl. 22. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen a mega daily one plusba kb 5x-10x ennyik majdnem a vitamin mennyiségek, viszont csak 2x ennyibe kerül, szóva nem olyan jó az a vitamin, a fehérje okés.
2016. júl. 22. 11:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Én a fehérjéket nem szeretem. Lehet biotch, scitec vagy más márka, de az íze az összesnek olyan mint valami kib..szott agyoncukrozott édességnek :D

Ezért kb 600ml.ben oldom a 1,5 adag vehérjét, majd mikor ennek felét megittam, újra felöntöm maximumig (750ml.)és akkor már az oldódás nem zavar.

2016. júl. 22. 18:06
 15/15 anonim válasza:
Kicsit reklámszagú... de olyan cég termékeit ahol kétes előéletű alkalmazottak is vannak..nem tudom. És azt hiszem pont marketinges (nem a végzettsége alapján...)
2017. aug. 22. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!