Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec fehérjék?

Scitec fehérjék?

Figyelt kérdés

Van cukormentes? Ízek jók? Oldódás, állag? Ár-érték.

Kifejezetten a tejsavókra lennék kiváncsi.

2017. júl. 9. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Egy nagyon kevés dextróz szokott bennük lenni, meg ugye a járulékos laktóz, de nem oszt, nem szoroz. Mondjuk van "zero" izolátum, ami full cukormentes, és egy vagyonba kerül, de semmi értelme. Az a 20 kcal/adag zsír és cukor már olyan mindegy szerintem.

Szerintem kifejezetten finomak, jól oldódnak, de ez azért is van, mert azért akad benni egy kis sürítőanyag, stb. Ár/értékben közepesnek mondanám.

Nálam ár/érték bajnok a myprotein.

2017. júl. 9. 19:28
 2/16 A kérdező kommentje:
A low sweetened termékeknek kisebb a cukortarralma, vagy ugyanakkora mint a simának?
2017. júl. 9. 19:41
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Valmi jo kis tomegelot ajanlok pll: Jumbo, Brutal Ganier, Mass Efetc, Ganier Pro Ezek mindanyian jok keves cukorral edesek olcsok hozak a maszat tomeget es oldodik is
2017. júl. 9. 19:45
 4/16 anonim ***** válasza:

Megnéztem, a lightly sweetenednek magasabb. De mondom, tök mindegy, adagonként 2,1 és 1,4 grammról van szó, tehát 6-8 kcal, aminek az ég világon semmi jelentősége. Ennyire nem kéne cukorparán lenni.

Nem a cukortól édes, hanem az édesítőtől. A lightly sweetenedben kevesebb az édesítő, mert van, aki szerint a normál fehérjéik túl édesek. Ízlés dolga.

2017. júl. 9. 19:45
 5/16 A kérdező kommentje:

A tömegnövelő egy vicc.

Én a 100% Whey Protein Professionalt nezem akkor.

Szerinted egy biotechesnél jobban megéri?

Más márkát nem tudok venni, mert nem rendelhetek :/

2017. júl. 9. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
igen Biotech Hyper Mass 5000
2017. júl. 9. 20:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Az is tömegnövelő, te állat..
2017. júl. 9. 20:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a sciteces fehérje talán jobb ár/érték arányú, mint a bioteches párja, de ezeknél is vannak olcsóbbak, és minőségben ugyanolyan jók azok is: myprotein, mhn, stillmass.
2017. júl. 9. 20:19
 9/16 A kérdező kommentje:

Inkább lecsoffasztanám magam maratonfutóként, mint hogy tömegnövelőzzek. Akkora parasztvakítás..

Majd később próbálgatok más márkákat is, ha ez nem felel meg. Ára tetszik, íz választék hatalmas. Remélem az oldódás jó.

A bioteches nitro pure wheynél nekem egy kevés mindig beleragad a shaker aljába. A scitecessel ugye nincs ilyen?

2017. júl. 9. 20:38
 10/16 anonim ***** válasza:

Rakd először a vizet, utána a fehérjét, akkor nem fog leragadni egyik sem.

100% whey professional teljesen rendben van. Ha bizonytalan vagy, akkor általában szokott lenni egy adagos kiszerelés is, meg tudsz kóstolni több ízt, és ki tudod próbálni az oldódást.

Szerintem a Biotech is hasonló minőség, nekem azzal sem volt gondom.

Én ezen márkák alá nem adnám. MHN-t még kaphatsz esetleg némelyik boltban, de több embernek emésztési gondokat okoz, szóval ott nem biztos, hogy kifogástalan a minőség.

2017. júl. 9. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!