Ez a a 3 bapos edzes leosztas jo lesz igy?
Figyelt kérdés
Tobb ev utan heti 3 napos teljes testes edzest kezdtem el. Ezen a heten mar lenyomtam a 3 napot hetfo szerda pentek. (ez volt az elso het), viszont jovo heten penteken es szombaton sem tudok menni. Jo lenne, ha ma mennek ismet, es jovo heten csak kedd-csutortok? Igy gyakorlatilag 4 napot mennek ezen a heten, kettot a jovo heten. De legalabb mindig van 1 nap piheno.2017. júl. 9. 09:48
1/6 A kérdező kommentje:
*3 napos
2017. júl. 9. 09:49
2/6 Klanwarrior válasza:
Ha már regenerálódtál, akkor teljesen oké.
(Szerintem csinálj 4 napos edzéstervet, edzésenként kisebb volumennel. 1. hét: A-B-C-A, 2. hét: B-C-A-B, stb. Jobban beválik, mint a sima 3 napos szerintem, de nem szeretnék beleszólni.)
4/6 Cortez70 válasza:
Amúgy mehet heti 4 napos kétfelé bontott terv is, később.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a segutseget :)
2017. júl. 9. 10:30
6/6 A kérdező kommentje:
Mar tobb eve osztott edzestervem volt, heti 4-5 napot mentem. Ez most igy teljesen jo. Tetszik. Kicsit kell a valtozas. 6 het ebbol egy ciklus. Utana meglatom...
2017. júl. 9. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!