Crossfit es intervall futas jo sportok ahhoz, ha bomba testet szeretnek? 😀
Sziasztok!
Futni kezdtem el, de rettenetesen hamar megunom, zenehallgatassal is, akkor is ha elhivok magammal vkit, mindenhogy. Nagyon monoton nekem. Most az intervall futas megtetszett. Hamarabb vegzek, es nem olyan unalmas. Viszont nem tudom, hatekony-e elegge (en annak erzem, mert kikeszulok a vegere 😀 csak sok helyrol hallottam, hogy zsiregeteshez a hosszutavu munka lenne a jobb).
Illetve nagyon kivancsi lennek a crossfitre, nezegettem videokat, meg kineztem egy helyet is. Ide meg gyujtom a batorsagomat, hogy el merjek menni. Ebben is az tetszik, hogy nem olyan egyhangu a dolog.
Viszont a crossfites csajok nekem kicsit mar tul izmosak. De gondolom ez inkabb a kajan mulik, ha kaloriadeficitben leszek, akkor nem fogok izmot pakolni magamra, ugye? 😀 Fogyni szeretnek.
ez a lany nagy crossfites es tuti nem tol semmit, ismerem is valamennyire, plusz mellette sulyemelesben pedig jar nagy versenyekre is, biztos van ilyen teszt is mindig neki. szoval o csak ugy az edzestol van igy kitesizve 😀 es en mar ot tul izmosnak talalom.
igaz igaz 😀 amugy nagyon igazad van. de szerintem azert van ez benne a csajokban, mert dundin eleg nagydarabnak erzik magukat, es a celjuk az lenne, hogy karcsuak es "torekenyek", kicsik legyenek. es ezert fel minden csaj attol, hogy tul izmos lesz, ha normalisan edz.
es koszonom szepen a valaszaid! keveset nezelodtem meg ebben a kategoriaban, de azt mar levagtam, hogy a te tanacsaidat erdemes megfogadni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!