Atom bunkert szeretnék építtetni a házunk udvarába mennyibe kerülne?
házunk udvarába akarok építtetni egy atombunkert nem kell nagy csak akkora hogy 30-40 ember férjen bele konkrétabban ágyak,fürdő,WC.
Ez körülbelül mennyibe kerülne ez?
te valóban ilyen ostoba vagy, hogy még magadnak is ellentmondasz?
kicsi legyen, de azért 30-40 ember férjen be
oké, tegyük fel, hogy összezsúfolható ennyi ember, de szerinted mennyi ideig tart a sugárzás? évekig... addig mit zabálnál? és a másik 30-40 ember?
egyébként éveket ép ésszel nem hiszem, hogy elvisel az ember egy szűk betonbunkerban
talán van, aminél a halál is jobb, de ebbe most ne menjünk bele
de hogy a kérdésre válaszoljak, 100 millió az semmi, ennek kb. a 100-szorosa kellene
elég csak az energiaellátásra gondolni, az úgy mitől lenne benne? Paksról? az nem semmisülne meg? mert ha igen, akkor hogy te évekig ellásd magad árammal ahhoz atomenergia kell, másképp nem lehet megoldani
de aki külön írja az atombunkert, annak ezeket kár magyarázni is szerintem
hát nem tudom pontosan, de ha mindent hozatsz, csináltatsz stb. akkor nem lesz olcsó azt biztos.
off: "Előtte olvasd el Merle: Malevil. c regényét."
persze, de szerintem a bunker még mindig olcsóbb mint egy francia kastély :D
hogyne
csak érdekességképp, Bill géc házába az ajtóknak darabja került 47 ezer dollárba
szerintem egy többszintű beléptetőrendszer ami egy atombunkerhoz kellhet, és egy olyan berendezés ami több méter vasbetont képes mozgatni csak ezek kerülnének 100 millióba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!