Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól lehet körmöt...

Hány éves kortól lehet körmöt építtetni?

Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen zselés francia manikűrt, kinéznek a szalonból ha csak 15-16 vagyok?
2011. aug. 14. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.Másrészt nekik meg az számít hogy fizessenek érte.Nincs beleszólása egy idegennek az életedbe.
2011. aug. 14. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Van egy 14 éves ismerősöm, akinek műkörme van..Oo Neked is tuti megcsinálják, simán.
2011. aug. 14. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármennyi, nincs korhatár... sajnos.
2011. aug. 14. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsinálják, azért mégse tetoválás ez hogy szülői engedély kell hozzá szalonokban. Mondjuk azért ne viselkedj gyerekesen ,csak úgy mint egy érett (agyban) nő.
2011. aug. 14. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
12 éves kislányon is láttam már... Egyáltalán nem fognak kinézni, rengeteg tekorú lány csináltat körmöt.
2011. aug. 14. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is 15 voltam,amikor csináltattam, de nekem meg engedték a szüleim+ én kerestem meg rá a pénzt!

Ez 10 éve volt!

Engem sem néztek ki, a "mai világban", téged főleg nem fognak.

25/N

2011. aug. 14. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!