Hány éves kortól raknak fel műkörmöt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 17:32
1/10 anonim válasza:
Szerintem 15-16 éves kortól,
Az egyik ismerősöm 16 éves és van neki műkörme :)
2/10 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. júl. 7. 17:39
3/10 anonim válasza:
Akár már 14 évesen is... Ballagáson a fél 8-nak műkörme volt.
4/10 anonim válasza:
Ez nincs korhoz kötve.. ha van pénzed akkor megcsinálják, persze ha 12-13 vagy akkor jó ha veled van anyud , mondjuk ennyi idősen nem kéne(márha ennyi idős vagy)
5/10 anonim válasza:
14 állítólag,mert előtte még gyenge a körmöd és ha leszeded vagy leesik akkor a körmödet is leszedheti.
6/10 anonim válasza:
figyelj Amerikában a mini szépségkirálynőkre is műkörmöt raknak aki 4-5 évesek. Szóval :D
7/10 anonim válasza:
Egy lelkiismeretes körmös 16 év alatt maximum zselés lakkozást csinál.a pénzéhes, pedig bárkinek bármit.
8/10 anonim válasza:
azt nem értem hogy sokan ilyen erkölcstelennek találjátok a műkörmöt 16 év allat az a sátán vagy mi XD
9/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert húgom folyton kérdezi hogy nekem miért lehet már!ő amúgy 11 éves
2011. júl. 22. 13:18
10/10 candykiller válasza:
Ne enged meg a hugodnak,11 évesnek még k****vás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!