Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan folytassam?

Hogyan folytassam?

Figyelt kérdés
1 hónapja hosszas tömegelés után 106 kiló lettem, majd 2m vagyok tehát nem sok. Váratlan műtéten estem át ami után 3 hétig nem is edzettem. Mostmár elkezdtem vállazni, karozni, lábazni. Mellet és hátat még nem edzhetem. a 3 testrészt kb 70%-os súllyal tudom, mint előtte. Most kb 100 kiló vagyok már csak. És a hasam mintha nagyobb lenne jóval. Ilyenkor tömegeljek vagy szálkásitsak? Ti hogy csinálnátok? 1 éve igazából úgy figyelek a kajára hogy minden ami jó: csirkemell, marhahús, rizs, krumpli, saláták, tápkieg, tojás. Annyit eszek amennyit csak birok. Fehérjebevitel biztos hogy megvan és a ch, illetve zsirba se kételkedem.
2017. júl. 8. 01:10
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Ha 20% fölött vagy körül vagy testzsirban akkor szalkasits le kalória minuszos dietaval 14-15 köré és onnan mehet lassú tömegelés.
2017. júl. 8. 04:02
 2/3 A kérdező kommentje:
honnan tudjam meg h mennyi a tzs.m?
2017. júl. 9. 01:13
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Teszel fel kepet vagy küldesz privatban és megmondom. Vagy vannak rá mérési módszerek.
2017. júl. 9. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!