Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudtok ajanlani jo tomegnovelo...

Tudtok ajanlani jo tomegnovelo szereket?

Figyelt kérdés
Eddig csak hebe-hoba volt egy ket kemenyebb honap de igy a youtiberol edzettem hasra, meg vannak sulyzoim azokat is hasznaltam, de mar szallkas szeru vagyok, viszont jo lenne ha tudnek tomeget is novelni, es mostmar sztem kepes vagyok ugy etkezni, FOGGALMAM sincs semmirol hogy mit kell vegyek, milyen kajat egyek mindennap, reggeli/ebed/vacsi plusz plusz melyik a jo etrend kiegeszito por hogy melyiket erdemes venni, mennyit kell inni belole naponta stb.. valaki segitokesz, esetleg tudna irni?

2017. jún. 27. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
cső tesó a jumbot nyomassad reggelire ebédre meg egyed a pörköltöt egy karéj kenyérrel edzés után megint jumbo vacsorára meg még egy kis pörkölt zsíroskenyérrel de emellé még danabol is kell hogy pacek legyen a forma aztán majd nőssz mint a gomba, de remélem vicc volt a kérdés mert a válasz az mindenképp...
2017. jún. 28. 01:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Tehat, valaki?
2017. jún. 28. 12:24
 3/3 anonim válasza:
Hát, szerintem a hasizmot felejtsd el, az kb a legkisebb izom és csak akkor fog látszani, ha nagyon kevés a testzsír%-od. A gyúrás révén tudsz tömeget "növelni", ergo járj el konditerembe. Ha csak súlyzózol, akkor az nem mozgat meg minden izomcsoportot. Kondi helyett keress rá a "body weight exercises"-ra Youtube-on és csináld a csávó/csaj után. A kaja az fontos, napi 4-6x, egyél mindig vele kb 30g fehérjét, ha nem tudsz annyit, akkor vegyél 100% whey proteint a boltban és igyál belőle napi 1 adagot. Egyél sok csirkét meg rizst kb mást se. Olajas magvak, dió, etc. Kreatint még szedhetsz. Heti 3-5x eddzél. Nincs olyan szer, amitől súlyzózástól meg hasizomtól kigyúródsz.
2017. jún. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!