Milyen zsírégető vagy fogyasztó szereket tudnátok mondani, amik valóban használnak?
Figyelt kérdés
Edzés, étrend természetesen rendben van, tudom, hogy nincs olyan szer, ami önmagában lefogyaszt. Viszont a fat burnerekről de még az l-karnitinról is azt olvastam, hogy közel semmit sem érnek.2017. jún. 15. 14:15
3/11 anonim válasza:
Ha az edzés, étrend rendben van, akkor fogynod kell.
4/11 Cortez70 válasza:
Nem nagyon kell semmi, de a revexet kipróbálhatod kis segítségnek.
5/11 anonim válasza:
Nem ajánlottam. Azt kérdezted, hogy milyen szerek vannak amik zsírt égetnek. Hát ezek azt teszik kötsög.
6/11 anonim válasza:
Mit agresszívoskodsz zsírmalacka?
8/11 anonim válasza:
Az en valaszom is hasznalhato csak te nem vagy eleg nyitott :D
9/11 anonim válasza:
Az enyém is, csak fogyimogyi vagy és nem értesz hozzá.
10/11 anonim válasza:
Malacka kcal deficit nélkül nem fogsz lefogyni. Próbáld ki a citromlé kúrát vagy az anorexet. Esetleg vatta. Micimackónak bejött.
Kár itt agresszívoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!