Fel eve edzek es nagyon latvanyosan alakultam. Ez elott kover voltam nagyon. Ennel is izmosabb szeretnek lenni nagyobb darab es milyen szereket tudnatok ajanlani? (De van meg egy kis folos a hasom)
Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 20:04
1/5 anonim válasza:
A következő 3-4évben bőven elég ha megfelelő élelmi"szereket" fogyasztasz...
2/5 A kérdező kommentje:
Szoval ne szedjek feherjet?
2017. febr. 18. 20:08
3/5 A kérdező kommentje:
Mert mondtak h szedjek feherjet vagy creatint de igazbol en nem tudom melyiket kellene
2017. febr. 18. 20:23
4/5 anonim válasza:
Muti már egy képpel, hogy mennyit változtál. Kíváncsi vagyok rá.
Normális élelmiSZER kell, semmi több. Kaja mellé mehet fehérjepor, ha nincs elég fehérjebeviteled szilárd kajából, amit mellesleg baromi könnyű megoldani.
5/5 anonim válasza:
Add le azt a kis fölöst, aztán kezdj el óvatosan tömeget növelni és eddz keményen! Meglesz az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!