Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy ju jitsu mester letud...

Egy ju jitsu mester letud győzni egy nála jóval nagyobb darab, erősebb embert?

Figyelt kérdés

2015. okt. 8. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Nem!

Amúgy Béla vagyok,147kg,197cm, kar 54cm.

Favágó a szakmám.

A tuskókat szoktam a diszkóból kivágni, ha már nagyon gyökér módon viselkednek.

Egyszer összeakadtam valami ilyen emberrel.

Még előtte felhívta a figyelmem, hogy ő ilyen meg olyan mester.

Mondtam neki, tessék, belehet mutatni a mutatványt, aztán majd meglátjuk, mire lesz elég.

El is kapta a karom,(mondom hagyom egy kicsit, megnézem mire lesz elég ez neki), elkezdte tekergetni, de úgye nem tudta semerre, hiszen majdnem mázsa ötven vagyok.

Mikor meguntam, mondtam neki, hogy most engedd meg hogy én is mutassak valamit.

CSATT!!!

kb ennyi volt, és a harcos már aludt is.

Aztán jöttek a haverjai, hogy tudom ki ez meg mi ez?

valami nem tudom hány danos, bohóc.

Én mindig azt mondom, nyugtával dícsérd a napot, ezért megkérdeztem tőlük is, hogy talán nekik is lenne -e kedvük valamit bemutatni, hogy eltakarítzják ezt a tuskót a bejáratból?

Elvitték, azóta se jöttek vissza.

2015. okt. 8. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. okt. 8. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Le.
2015. okt. 9. 07:08
 4/6 aikiboxer ***** válasza:
0%
Attól függ, mennyire képzett. Ha van ökölharcos rutinja is mellette, akkor palacsintává veri még fenti hozzászólót is. Ha csak csavargatja, az lóf.sz.
2015. okt. 9. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Az ilyen jellegű kérdések olyan buta kérdések! Az embertől függ a dolog, nem a stílustól! Én is rengeteg olyan kérdést kapok, hogy "melyik stílus a jobb". Hülye kérdés! Mindegyik stílus csak opció arra, ahogy küzdhetsz. Tehát emberfüggő az egész. Mondok egy példát: ha azt mondom, hogy Karate harcol a Thai Box ellen, az ugyan olyan, mintha két autót úgy próbálnánk összehasonlítani, hogy nem mondunk róluk semmit, csak annyit, hogy autó versenyez majd autó ellen. Ha már azt mondom, hogy egy Mitsubishi evo IX megy egy Mazda mx 5 ellen, akkor ott már van némi információ! De, hogy a Karaténál és a Thai Boxnál maradjunk az embereket kell felmérni. Ki, hány éve csinálja, mennyit edz naponta, mekkora elszántsága és akaratereje van, továbbá mennyi tapasztalata van! Ezek fognak dönteni és nem a stílus! Ezért nem is értem az ilyen jellegű kérdéseket! :)

Viszont, hogy a kérdésedre is válaszoljak: valószínűleg igen. Mert miért lenne akkor mester, ha nem volna rá képes? Ha ügyes és nem hibázik, akkor ő nyer.

2015. okt. 9. 11:45
 6/6 anonim válasza:

Azta mekkora menő vagy te Béla bammeg.

2016. márc. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!