Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bunyozni fogok szerinetek...

Bunyozni fogok szerinetek milyen utest vigyek be amitol tuti kidol?

Figyelt kérdés

14 eves vagyok 68 kg es 1 eve kondizom

Allva 60kg megy, fekve 80 kb 60 fekvot tudok egyhuzamban es 10 egykezeset

Szerintetek van eselyem?

16 eves es kb 175cm mint en de kb 50kg a gyerek nem kondizik

Most megyek penteken le,szoval kuldjetek mar valamilyen videot vagy barmit h milyen utest vigyek be neki amitol kidol:D

2017. jún. 27. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ahova betalálsz:D Ez úgy sem úgy fog menni, hogy te azt eltervezed

legközelebb csinálj koreot

:D:D

2017. jún. 27. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
SOSE HÁTRÁLSZ MEG? nagy szavak. majd ezt mondhatod az állófarkú kigyúrt cellatársadnak is.
2017. jún. 27. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Állcsúcs kiütési pont, viszont nagyon veszélyes ilyennel szórakozni, illetőleg az ujjad is eltörik valószínüleg. Orrba ne vágd mert eltörhet az orra, eltörhet a kezed, beüti a fejét aztán nyekk a macska. Gyomorszáj fáj de korántsem olyan veszélyes. Szerintem hagyjátok ezt a tudodmibe... ezek a "nyóckor a téren kinyírlak" dolgok mindig röhelyesek. A végén valaki megsérül aztán óvatosan hajolj le a szappanért...
2017. jún. 27. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Nemszámít hogy kondizol..attól nemtudsz verekedni. Technikán múlik sok.Amúgy szerintem hagyjad..minek a verekedés? Meg gondolj bele, elverne mekkora gáz lennél. (mondjuk aki verekedéssel akarja megoldani a dolgokat az már gáz ;) )
2017. jún. 27. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi lett ebből a kategóriából Jézusom
2017. jún. 28. 00:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem számít a kondi, 6 hónap boksz többet ér.

Én is ilyen nagyszályú voltam az első meccsem előtt, aztán meg arra emlékszem hogy mesélték hogy pirosabb volt a fejem mint a piros bokszkesztyű ami rajtam volt arra az 1 menetre.

2017. jún. 28. 13:56
 17/18 roland7564 válasza:
Nem játék a kiütés...El esik beveri fejét aztán lehet hogy rángást kap.Ha az agyt nagy erő éri akkor kiszámithatatlan hogy mi fog történni.De mesélj már hogy sikerült?XDDDDD
2017. júl. 9. 01:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Sehova se űss, ha ilyen kajak vagy csomagold össze, és térdelj bele.

Ne úgy. Kapd el el a karját, rántsd le a földre, és ne megtérdeld, hanem térdeddel kontroláld. Mint a zsaruk, amikor hatástalanítják a bűnözöt.

Akkor elbeszélgetsz vele, vér nélkül. Kiütésre semmi szükség, ha fizikai fölényed van, miért zúznád szét az arcát. Arányosan kell használni, amennyi szükséges, legyet sem támadunk ököllel. Pofozd le, ennyi.

2017. aug. 24. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!