Ahova betalálsz:D Ez úgy sem úgy fog menni, hogy te azt eltervezed
legközelebb csinálj koreot
:D:D
2017. jún. 27. 20:52
12/18 anonim válasza:
SOSE HÁTRÁLSZ MEG? nagy szavak. majd ezt mondhatod az állófarkú kigyúrt cellatársadnak is.
2017. jún. 27. 21:17
13/18 anonim válasza:
Állcsúcs kiütési pont, viszont nagyon veszélyes ilyennel szórakozni, illetőleg az ujjad is eltörik valószínüleg. Orrba ne vágd mert eltörhet az orra, eltörhet a kezed, beüti a fejét aztán nyekk a macska. Gyomorszáj fáj de korántsem olyan veszélyes. Szerintem hagyjátok ezt a tudodmibe... ezek a "nyóckor a téren kinyírlak" dolgok mindig röhelyesek. A végén valaki megsérül aztán óvatosan hajolj le a szappanért...
2017. jún. 27. 21:27
14/18 anonim válasza:
Nemszámít hogy kondizol..attól nemtudsz verekedni. Technikán múlik sok.Amúgy szerintem hagyjad..minek a verekedés? Meg gondolj bele, elverne mekkora gáz lennél. (mondjuk aki verekedéssel akarja megoldani a dolgokat az már gáz ;) )
2017. jún. 27. 23:13
15/18 anonim válasza:
Mi lett ebből a kategóriából Jézusom
2017. jún. 28. 00:52
16/18 anonim válasza:
Nem számít a kondi, 6 hónap boksz többet ér.
Én is ilyen nagyszályú voltam az első meccsem előtt, aztán meg arra emlékszem hogy mesélték hogy pirosabb volt a fejem mint a piros bokszkesztyű ami rajtam volt arra az 1 menetre.
2017. jún. 28. 13:56
17/18 roland7564 válasza:
Nem játék a kiütés...El esik beveri fejét aztán lehet hogy rángást kap.Ha az agyt nagy erő éri akkor kiszámithatatlan hogy mi fog történni.De mesélj már hogy sikerült?XDDDDD
2017. júl. 9. 01:47
18/18 anonim válasza:
Sehova se űss, ha ilyen kajak vagy csomagold össze, és térdelj bele.
Ne úgy. Kapd el el a karját, rántsd le a földre, és ne megtérdeld, hanem térdeddel kontroláld. Mint a zsaruk, amikor hatástalanítják a bűnözöt.
Akkor elbeszélgetsz vele, vér nélkül. Kiütésre semmi szükség, ha fizikai fölényed van, miért zúznád szét az arcát. Arányosan kell használni, amennyi szükséges, legyet sem támadunk ököllel. Pofozd le, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!