2/14 A kérdező kommentje:
Igen én, de vkivel :D
2014. szept. 20. 23:58
3/14 anonim válasza:
Amúgy miért? Olyan kedved van?
4/14 anonim válasza:
ja igen 50 kilos 14 eves ul a szamitogep elott s verekedni akar...baratnoje nincs csunya mint a halal es ezert feszult,de neten eljatsza az eszet...
5/14 A kérdező kommentje:
Gyere es mutasd meg mit tudsz :D
2014. szept. 21. 21:51
6/14 anonim válasza:
csajozni,penztkeresni,szorakoznia,baratnomet dugni de azt nagyon :D...bunyozni penzert? :))
nem vagyok hulye,h szetveressem a fejem penzert nincs ra szuksegem.van penzem anelkul is.
amugy hany eves vagy? mert egy erett ferfi aki komolyan gondolja az nem ide irja ki. ha penz kene vagy a versenyszellem miatt es tenyleg olyan 'tokos'vagy nameg erett maskepp csinalnad a dolgokat...edzoterem,ha ott jovagy akkor esetleg ebben a sportban elhelyezkedni,utana ha jo is vagy penz is jon...de igy,h itt jar a szad csak valami down-kor kis debil lehetsz,mar bocs
7/14 A kérdező kommentje:
24 vaok, csak szeretem az adrenalint :D
2014. szept. 21. 22:26
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Akkor is fizetnél, ha legyőznél? :D Mert akkor én benne vagyok, csal lehetőleg ne törd össze a csontjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!