Miért nem akar velem bunyózni a kutyám?
Valahol azt olvastam,h a falkasorrend miatt,merthogy nem engedheti meg magának hogy a rendben alatta állóval játszon.
Ez igaz?mert fogócskázni viszont szeret velem.
Nálunk a falkasorrend adott. Én és a párom az első. Utána a kutya. Na most párom szokott vele "bunyózni", és még sincs gond. Ha már unom hogy hancúroznak (mert órákig képesek), akkor rájuk szólok. ;) (jack russelünk van, ő mondjuk elég pörgős lehet azért is van jobban benne)
De egyébként nem azért nem bunyózik a kutyád veled, mert ő érzi magát főnöknek. Van amelyik kutya erre nem vevő. Anyuéknál van egy kaukázusi kan, és vele sem lehet, szeret játszani, fogócskázni, egyebek, de birkózni, bunyózni nem. Ott apa a főnök, de vele sem, meg senki mással sem.
Nekem két egyforma fajtájú kutyám van és az egyik sosem szeretett bunyózni, a másikat meg le sem lehet lőni, ha egyszer beindul. :)
Ugyanígy pl. az egyik imád rohanni a labda után és ha kell ezerszer visszahozza, míg a másik a második kör után megunja. Ő azt szereti, ha a szájában van a labda és gazdi kergeti, avagy ha nálam van a labda és ő kerget engem, a lényeg, hogy nehogy már ellustuljak mellette! :D
A kutyák is külön személyiségek, lehet a tiéd ezt pont nem élvezi! Keressetek olyan játékot, amiért él hal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!