Deadliftnél, bicepsz edzésnél szerintetek mennyi az esélye az izomszakadásnak?
Figyelt kérdés
Néztem most ezt a videót, hát kicsit rosszul is lettem... Ennek milyen esélyei vannak? Én 80 kg-al szoktam deadliftet csinálni.
Illetve felhúzásból összesen 2-őt tudok lenyomni, azt követően pedig lógok 15mp-ig, így edzek, mert van még rajtam 16 kg felesleg.
2017. jún. 22. 10:00
2/10 anonim válasza:
Felhuzasnal ott rontjal el sokat, hogy bicepszbol huzzak. Nem szabad, a karnak, csak egy kamponak kell lennie.
A scott pados bicepsz meg olyan gyakorlat, ahol konnyen serul a bicepsz, jobb hanyagolni.
4/10 anonim válasza:
Elég nagy, ha nem felügyelettel, megfelelő alapozással, megfelelő módon végzed a gyakorlatot, hanem videóról.
Javaslom a kettlebellt: keress egy jó instruktort!
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, de megfigyeltem, hogy a videoba mindegyiknek a bal keze sz*rik be :D
6/10 anonim válasza:
80 kilós felhúzástól nem fog leszakadni a bicepsze senkinek.
7/10 anonim válasza:
Ha 80 kilo, mar a hatarait feszegeti, leszakithatja neki. Gondolj bele, ha meg fog erosodni, 200 kilot is felhuzhat serules nelkul, most kb lerokkanna olyan terhelestol. Tehat most gyengebb, epp annyira, hogy a 80 kilo jelenthet neki akkora veszelyt, mint erosebben a 200.
8/10 anonim válasza:
Ha annyira gyenge nem leszakad a bicepsze tőle , hanem fel se bírja húzni. Én nem tudok kezdőkről akiknek izomszakadása lett volna súlyzós edzés közben. Annak vannak előjelei, illetve egy izmot nagyom szét kell gyilkolni ahoz, hogy szakadjon. Ez nem így működik. Előbb fájdul bele a dereka, főleg ha rossz a technika, mint hogy szakadna bármi.
9/10 anonim válasza:
Nyilvan nem tudna felhuzni, arra a terhelesre gondolok, amit a 200 kilo jelentene, az most leszakitana mindenet.
10/10 anonim válasza:
Lényeg, hogy ha most az elején ráparázik a szakadásra azzal csak feleslegesen félelemben tartja magát és gátat szab saját maga elé. Ha ésszel, következetesen teszi a dolgát, mindent úgy ahogy kell, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!