Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak ha nincs kedvem...

Mit csináljak ha nincs kedvem elmenni edzeni? 18/f

Figyelt kérdés
Nem arról van szó hogy kifogásokat keresek vagy ilyesmi. Az a bajomo az edzőtermmel hogy nincs légkondi. És amikor voltam utoljára (múlt héten) nagyon megszédültem. Semmi kedvem elmenni oda szédelegni.
2017. jún. 21. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
pedig azt keresed.Akkor csinálj kevesebbet,vagy fussál kint.
2017. jún. 21. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Jogos. Szeretek gyúrni, de nálunk is elégtelen a klíma, és ez taszít. Mondjuk én elkezdtem másik termet keresni. Neked erre nincs lehetőség?
2017. jún. 21. 14:55
 3/5 anonim válasza:

Esetleg nem mész el....?

most komolyan mondjátok, hogy leéltem 33 évet anélkül, hogy tudtam volna, hogy az edzés kötelező jellegű?

2017. jún. 21. 14:56
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Akkor nem edzel vagy keresel egy jobb termet. A te döntésed.
2017. jún. 21. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell a nyafogás, ha már ennyitől kidőlsz, akkor gyenge vagy. Menj le b4zd azét a termet és kész. Nálunk sincs vmi sok légkondi, kis vidéki paraszt terem, ablakok nyitva azt ennyi. Rólam is dől a víz, de kit érdekel nyár van, ha meg szédülsz ennyitől menj orvoshoz, mert nem normális. Ne legyél kis punci menjél le edzél rendesen és kész ha nem bírod add fel.
2017. jún. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!