Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi van akkor ha többet semmily...

Mi van akkor ha többet semmilyen formában nem viszek be szénhidrátot?

Figyelt kérdés

2017. jún. 21. 13:13
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Retardált az,aki gyökérnek nevez mást azért,mert más a véleménye. Egyébként köszönöm kérdésed,napi 20-30 g szénhidráttal tök jól elvagyok,3 hét alatt - 5 kg és töb energia. És nem azért járok a gyk-ra,hogy trollkodjak,mint te.
2017. jún. 25. 23:55
 12/22 anonim válasza:

Mert te tudod,mire van kitalálva! Jajjj,ne haragudj,nem tudtam,hogy magával az emberi test Megalkotójával beszélek!

Ja,hogy nem? Csak trágársággal le akarsz nyomni,mert értelmes érveid nincsenek. Egyébként élvezem,ahogy vered a nyálad,mintha te lennél Semmelweis Ignác(tudod ki az?),csak azért reagálok mindíg.

2017. jún. 26. 09:40
 13/22 anonim válasza:
Hajtogatod ugyanazt,meg trágárkodsz,de attól még nem lesz igazad.
2017. jún. 26. 10:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Most komolyan kimoderáltatod amit írtam?:D akkor leírom szépen. Bizonyítsd be a nyilvánvaló téves állításod, hogy egészségügyi probléma nélkül el tudsz élni évekig csak és kizárólag húson. Nincs 20-30g ch, 0 zöldség semmi, csak hús. Aztán hozzál egy labort ha túlélted, bár az első pár hónap után már pszichésen se bírnád. Jön a köszvény, emésztésügyi gondok stb. Itt a lehetőség.
2017. jún. 26. 16:43
 15/22 anonim válasza:

Hallottál már az inuitokról? Tudod,akik évszázadok óta fókavadászattal tartják fent magukat. Nem a moatani,elkorcsosodott,városban élő népről beszélek,hanem azokról,akik több száz évvel ezelőtt is már igluban laktak,fókahúst és zsírt ettek,és a havon-jégen nem nagyon tudtak szénhirdátdús fehér lisztet előállítani. Csak nem tudtak róla,hogy így nem élhetnek.

Igen,kimoderáltattalak. Zavar? Nem kell trágárkodni. Ha a moderátor nem találta volna sértőnek amit írtál,nem törölte volna,nem gondolod?

Jó kis ujjgyakorlat vagy te nekem vita gyakorlására,bár érveid nem nagyon vannak.

Köszi hogy szórakoztatsz.

2017. jún. 26. 17:33
 16/22 anonim válasza:

[link]

Öt éve nyers húson él,és nemhogy túlélte,de meggyógyult tőle.

Egyébként történelemórára jártál? A tűz felfedezése előtt az ember is nyersen ette a mammutot.

2017. jún. 26. 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Nyers húson?:DD mesélj még. Kiváló a párhuzamod a mamutzabló ősember meg a 21. Századi ember között is. Nem mintha az ősember is csak mamuton élne. Próbáld ki mondom, legyél eszkimó itt európában. Kivancsi vagyok rá.
2017. jún. 26. 18:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Nőklapja café, a világ leghitelesebb szakirodalma.
2017. jún. 26. 18:12
 19/22 anonim válasza:
Miért,a te érveid jobbak? Jelölj meg forrást,kérlek,mert eddig csak azt szajkóztad,hogy nem jó,de hogy mire alapozod a véleményed,azt még nem osztottad meg.
2017. jún. 26. 18:44
 20/22 anonim válasza:
Gondoltam :D
2017. jún. 27. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!