Mi van akkor ha többet semmilyen formában nem viszek be szénhidrátot?
Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 13:13
1/22 anonim válasza:
Akkor a szervezeted fehérjéből és zsírból nyeri az energiát.
Túl hosszú lenne a válasz. Olvasgass:
2/22 anonim válasza:
Abszolut 0 ch-t nem tudsz megvalósítani mert a zöldségekben sőt még a húsban is van minimális ch. Amúgy se élhetsz csak zsíron, meg húson. Ezt te se gondoltad komolyan.
3/22 A kérdező kommentje:
De komolyan gondoltam! Mi van akkor?
2017. jún. 21. 13:36
5/22 anonim válasza:
Az világos, hogy a ch-t elő tudja állítani a test ha arra kényszerül, de nem tudsz kizárólag húson élni te szerencsétlen. Nem vagy oroszlán.
7/22 anonim válasza:
Dehogy hal éhen. Csak nagyon egyhangú lesz az étrendje:szárnyas és marha meg birkahús(sertés nem,mert abban van CH,0.4-0,8/100g) zsírban kisütve. No fűszer,mert abban is van CH. Csak só. Hamar megunható.
8/22 anonim válasza:
Igen biztos nem szarna be az emésztése meg nem alakulna ki semmi probléma a testében ha csak húst zabálni. Imádom mikor hülyegyerkek sokkoljál a népet az idiótaságaikkal. Egyetek fényt meg levegőt, az mégegyszerűbb.
9/22 anonim válasza:
Miért is kell ilyen hangnemet megütni,ha valaki más véleményen van,mint te???Ja,mert a gyk-n arc nélkül könnyű! Még szerencse,hogy én tudom,miről beszélek,te meg edd csak tovább a péksütiket,cukrot,fruktózt,engem nem zavar.
10/22 anonim válasza:
Ja mert csak a péksüti létezik, meg a húson élés igaz te retardált?:D próbáld már ki, hogy csak húson élsz meg vizen egy évig, aztán majd küldj képeslapot a kórházból gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!