Kellene változtatni az arányokon?
Figyelt kérdés
30 vagyok 183/65. Szeretnék újra formába jönni, mert sajnos lerobbantam annak idején anyagilag, ebből kifolyólag fizikailag. Már nincs gond ezért újra tudok figyelni a kajámra/edzésre. Fel tudok ezzel menni 70-75 kilóra ? 3100 kcal/fehérje 213g/ch 430g/zsír 50g. Meg lehet csinálni ennyi kalóriával/tápanyaggal vagy változtatni kellene valamit. Szabad súlyokkal és saját súllyal edzenék, naponta gyaloglok kb 8-12km-t.
Előre is köszi.
2017. jún. 19. 19:15
1/4 Cortez70 válasza:
Neked kell napi kb 120-130g fehérje. Naturalban hiába eszel többet, kicsi a fehérjeszintézis, nem hasznosul tobb, csak dragabbat szarsz.
Zsír 60-70g. A ch-t előre nem tudod belőni, azt majd látod hogy elég-e.
2/4 A kérdező kommentje:
120/350/70 akkor így kezdésnek a ch-t meg változtatgassam ?
2017. jún. 19. 19:27
3/4 Cortez70 válasza:
Így kezdheted ahogy utólag írtad. Ha tömegesedsz vele havi 1-1,5 kg körül, akkor jó. Ha nem, akkor emeled a ch-t. Ha meg nagyon gyorsan jön a tömeg és zsirosodsz, akkor kevesebb kell majd. Szóval ezt ki kell tapasztalni, hogy neked mennyi kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Meglátjuk. Gyorsan annak idején sem ment, eltartott 17-25 éves koromig mire fel sikerült mennem 77 kilóra. Mondjuk az első két évben túl sokat edzettem, de fel lettem ez irányban homályosítva, utána már odafigyeltem erre is, ennek ellenére lassan megy. Ez a +5 kiló (60-ról kapaszkodom felfelé) egy évembe telt csak most megállt és a kajára gyanakszom.
2017. jún. 19. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!