Miért van az, hogy aki vékony, de VÁLTOZTATNI akar rajta, így elkezd edzeni valamit, azt lenézik és kiröhögik, hogy "Te akarsz edzeni? "
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 10:11
1/9 likebike válasza:
Mert irigyek,hogy valaki meg akarja valósítani a terveit.Ők gyengék,nem képesek változtatni,így nyugtatgatják magukat.Le kell sz@rni őket és tovább csinálni.
2/9 Andi80018 válasza:
Gondolom mert nem hiszik el, hogy az adott illető valóban változni fog és mindent meg is tud tenni érte. Nem kell ezekkel foglalkozni, mert csak hátráltatnak. Ki mond ilyen egyébként?
3/9 anonim válasza:
Mégis ki csinál ilyet? Mert én még nem láttam ilyet. Én egyébként úgy látom, hogy a legjobb formák a vékonyakból lesznek. Nem kell vesződni a diétával, egyből lehet tömegeléssel indítani, és pár év múlva senki nem fog röhögni.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
megint leirom, hogy engem soha életemben nem szólt le senki, sőt, meg azt is, hogy nem azért b..szogatnak, amit csinálsz, hanem amilyen alapból vagy. ha van egy jóarc srác az osztályba, az még balettozhat is, de nem fogják leszólni, de ha van egy nyomorult, aki csinálhat bármit, csesztetni fogják.
6/9 anonim válasza:
Akkor ezek szerint te baromi jó arc vagy. Aha. :)
7/9 anonim válasza:
HeroldKA
Azért ez relatív.Ha van egy primitív keménymag,azok csesztetni fogják azt,aki nem áll be közéjük,csak azért,mert nem nyalja a s...güket,vagy más mint ők.Na most akkor az a lúzer srác,aki nem haverkodik f..szfejekkel?
Kérdező,amúgy ne foglalkozz azokkal,akik kiröhögnek.A saját kishitűségüket próbálják rád vetíteni.Vannak olyanok is,akik támogatnak,ők a fontosak.
8/9 anonim válasza:
én ezzel csak arra probáltam rávilágitani, hogy csinálhatsz bármit, ha mellette értelmes és normális vagy, nem fognak piszkálni. legalábbis én ezt vettem észre.
9/9 anonim válasza:
Jó,hát értem.Ez lehet igaz,csak én inkább nem ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!