Mitől lesz ilyen a váll, mit kell hozzá csinálni?
Nekik szétválik a válluk a karjuktól: Ez mitől van?
Nekem pedig egybe van a vállam a karommal. Nem ilyen. Mit kéne csinálnom, hogy nekem is úgy szétváljon?
Nekem is ilyen és nem alacsony a test zsírom.
Oldal emelés kell, nagy súllyal, egykezes sulyokkal és lehetőleg egyenes karral, ne ilyen honaj fingosan.
Nekem is ilyen: szétválik a válluk a karjuktól
és igen egyenes karral: [link]
Oh nem hiszem hogy ilyen különleges lennék, ne dicsérj!
Lemerném fogadni, hogy mindenki aki helyesen oldal emel, nagy súlyál és nem csapkod mint egy veréb, annak nincs egybe a karja a vállaval.
A zsírosság is nagyon érdekes dolog. Tudod mindenkinek máshogy oszlik el. Fedett a hasam igen, a bordáim még is kilátszanak és a vállaim pont hogy csikosak.
nem kell Arnoldnak lenni hozzá hogy szeparált legyen ott a váll... kis váll, alacsony tzs-vel is elszeparálódik... a srác nem azt mondta, hogy Arnold forma, hanem hogy neki is szeparált
nekem meg a vádlim szeparált és mindenki azzal csesztet hogy mit kell hozzá, és életemben nem vádliztam
Ezt "az egyenes karral" dolgot már korábban én is láttam nagy testépítőktől. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e vagy nem.
Kiss Jenő: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!