Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem úgy edzetek, mint...

Miért nem úgy edzetek, mint Kiss Jenő?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy sokan TSM módszert követik. De Kiss Jenő módszere sokkal jobb izomépítéshez. Ez teljesítményben is megmutatkozik. Kiss Jenő 2-3x akkora, mint Páldi Gábor, úgy hogy Kiss Jenőnek szerintetek rossz a genetikája.

Szóval akkor ennyire jobb Kiss Jenő edzésmódszere, mert mind 2-en koxolnak, még is rosszabb genetikával 2-3x akkora, mint Páldi Gábor.

Akkor miért a gyengébb ember edzését követitek, vagy nem szeretnétek túl izmosak lenni?

Én csak véleményeket várok, amúgy Kiss Jenőt preferálom.

2017. jún. 16. 10:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

vicc, Jenő fiatalon még nagyobb volt: [link]

Szóval nem tudom, miről beszélsz.

2017. jún. 16. 20:18
 22/29 anonim ***** válasza:
Anyádról.
2017. jún. 16. 20:21
 23/29 A kérdező kommentje:
Na látod, ezzel be is ismerted, hogy Jenő módszere a jobb. Még fiatalon is izmosabb volt Gabinál. Ezért nem tudsz mit írni, csak káromkodni.
2017. jún. 16. 20:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Én nem tudom miért képzeled azt, hogy én a gabi edzője vagyok, vagy az élettársa. Pont leszarom mindkettőjüket.
2017. jún. 16. 20:24
 25/29 A kérdező kommentje:

Akkor minek válaszolsz a kérdésre?

Itt a Kiss Jenő tábor és A TSM tábor közti egyenlőtlenségről volt szó és arról, hogy Jenő módszere mennyivel jobb.

Ha egyiket sem követed, hát távozz utadra.

2017. jún. 16. 20:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Nagyon kemény amúgy 12 évesnek lenni? Ennyire nem emlékszem, hogy számomra ekkora küzdelem lett volna.
2017. jún. 16. 20:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, tőled kéne megkérdezni, mert te Anyázol :)
2017. jún. 16. 20:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Tudod mit és mennyit szedett Jenő? És Gabi?
2017. jún. 16. 20:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Evekig a Kiss Jeno fele modszert kovettem, semmit nem fejlodtem. Ugy voltam vele, hogy szar a genetikam, es egy strand formahoz is koxolnom kell. El is kezdtem volna koxolni, ha Suleiman nem nyitja fel a szememet. Azota nagyon sokat erosodtem es izmosodtam, rajottem, hogy semmi baj nincs a genetikammal es nem kell koxolnom, csak az edzes volt rossz. Pont ma neztem maxot fekvenyomasnal, 160 kilo ment ki. :) 18 eves vagyok.
2017. jún. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!