Miért nem úgy edzetek, mint Kiss Jenő?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy sokan TSM módszert követik. De Kiss Jenő módszere sokkal jobb izomépítéshez. Ez teljesítményben is megmutatkozik. Kiss Jenő 2-3x akkora, mint Páldi Gábor, úgy hogy Kiss Jenőnek szerintetek rossz a genetikája.
Szóval akkor ennyire jobb Kiss Jenő edzésmódszere, mert mind 2-en koxolnak, még is rosszabb genetikával 2-3x akkora, mint Páldi Gábor.
Akkor miért a gyengébb ember edzését követitek, vagy nem szeretnétek túl izmosak lenni?
Én csak véleményeket várok, amúgy Kiss Jenőt preferálom.
2017. jún. 16. 10:12
1/29 anonim válasza:
Nezd mar meg te agykarosult hogy Gabi miota edz es hany eves es Jenot is. Hasonlitsd ossze.
2/29 A kérdező kommentje:
Ja ezt ki is hagytam, Jenő öregebb, mint a Gabi, ezért kisebb a teszto termelése és még így is nagyobb nála. Így még inkább Jenő módszere a jobb.
2017. jún. 16. 10:18
3/29 anonim válasza:
Koxolas es koxolas kozt is van kulonbseg.
4/29 Cortez70 válasza:
Jenő izolalgathat kis súllyal is annyi cuccal. Naturalban ez nem működik. Ennyi.
5/29 anonim válasza:
Azért, mert nem vagyok se Kiss, se Jenő.
6/29 anonim válasza:
Igen, nem szeretnénk túl izmosak lenni. Ezért állunk meg 44-45-ös karnál.
7/29 anonim válasza:
Mert HST rendszer szerelmese vagyok.
8/29 anonim válasza:
Azért mert úgy edzek mint rics pinája
9/29 anonim válasza:
Jenőnek kisebb a tesztó termelése? XD Ezen jót nevettem
10/29 Cortez70 válasza:
Ez a tesztotermeleses mondat mekkora trollduma már. :) Mintha szamitana a saját lecsökkent pár milligrammos termelése a bevitt heti pár grammos teszto mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!