Miért nem úgy edzetek, mint Kiss Jenő?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy sokan TSM módszert követik. De Kiss Jenő módszere sokkal jobb izomépítéshez. Ez teljesítményben is megmutatkozik. Kiss Jenő 2-3x akkora, mint Páldi Gábor, úgy hogy Kiss Jenőnek szerintetek rossz a genetikája.
Szóval akkor ennyire jobb Kiss Jenő edzésmódszere, mert mind 2-en koxolnak, még is rosszabb genetikával 2-3x akkora, mint Páldi Gábor.
Akkor miért a gyengébb ember edzését követitek, vagy nem szeretnétek túl izmosak lenni?
Én csak véleményeket várok, amúgy Kiss Jenőt preferálom.
2017. jún. 16. 10:12
11/29 anonim válasza:
8ast adom, csakis rics pinája 8 órás karedzés ér valamit, a többi pinavakarásra jó.
12/29 anonim válasza:
Nem vágjátok, h troll kérdés ? :D
14/29 anonim válasza:
Ezek szerint nem, mert le lettem pontozva, sok kis naív :D
15/29 anonim válasza:
Nem elég, hogy ostoba vagy, még büszkének is kell lenned rá.
16/29 Cortez70 válasza:
14, nem azért pontoztak le, mert nem tudják, hogy troll kérdés, hanem azért, mert kioktatólag beírtad, hogy nem vágjuk. Mintha mindenki hülye lenne rajtad kívül. Amúgy én nem pontoztam.
17/29 A kérdező kommentje:
# 4, de még így is, izolálgatással is sokkal nagyobb, mint Páldi Gábor, pedig mind2-en koxolnak és Jenőnek még a genetikája is rossz.
# 5, de vicces se.
2017. jún. 16. 19:58
18/29 anonim válasza:
Ja csak 20+ edzésév van kettőjűk között te retardált.
19/29 A kérdező kommentje:
Ja, hát Jenőnek ezért is jobb a módszere, 20 évvel kevesebbet edzett, mint Gabi még is vagy 5x akkora.
2017. jún. 16. 20:02
20/29 anonim válasza:
Jó, elfeledtem egy másodpercre, hogy egy büdös nagy troll vagy. Az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!