Hogyan hozzam fel a hátsó vállamat?
Figyelt kérdés
Olyan szinten le van maradva, hogy gyakorlatilag nincs is. Arra gondoltam, hogy csak vállból nyomást, és izolációs gyakoraltot csinálok kizárólag hátsó vállra, de őszintén szólva nem hiszem, hogy izolálással hatékonyan lehetne oda izmot pakolni.
Valami ötlet?
Előre is köszi!
2017. jún. 15. 20:18
1/8 anonim 

válasza:

Eddig heti hányszor edzettél rá, hány sorozatba, milyen gyakorlatot?
2/8 anonim 

válasza:

Hát, az alapgyakorlatok szerintem a hátsó vállat nem edzik meg kellőképp. Vagyis nekem is kellett külön döntött törzsű oldalemelést csinálni hozzá, mert az ICF edzéstervvel le volt maradva.
3/8 A kérdező kommentje:
Valahogy így jártam én is. Teljes teszre edzek, heti háromszor , kizárólg vállból nyomás, 3 sorozat.
2017. jún. 15. 23:25
4/8 anonim 

válasza:

Akkor kéne +3 sorozat döntött t.oldal emelés vagy akár peck deck gépen hátsó vállazni.
Ha az elsőt választod próbáld meg úgy, hogy egy padot beállítasz 30-40 fokra, rádölsz hassal és úgy csinálod, mehet egy 3x8-12
5/8 anonim 

válasza:

A facepull nevű gyakorlat is nagyon jó hátsó vállra!
6/8 anonim 

válasza:

Utolsó, tanuljál már meg magyarul. Milyen szégyen ez, hogy nem tudsz beszélni a saját anyanyelveden?
Facepull = Archoz húzás
7/8 A kérdező kommentje:
Tök sok jó ötletet adtatok, köszi!
2017. jún. 16. 15:19
8/8 anonim 

válasza:

Kis kötsögök lepontoznak. Sok a roma, nem szeretik a magyarokat. Értem én. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!