Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Első edzés után 1,5 cm-t nőtt...

Első edzés után 1,5 cm-t nőtt feszített állapotban mindkét karom. Ez normáli vagy elmérhettük? Mennyit kellene nőjjön a bicepsz egy átlagos edzés után sávosan?

Figyelt kérdés

Rendesen kajálok (sok fehérje, csirke, szénhidrát) 75 kg/184cm vagyok, kb 3 eve nem sportoltam semmit.

Testzsírom 14% volt amikor elkezdtem az edzést és 44% izom.

Karom mérete első hét elteltével (egy bicepsz edzés után /tricepsz se volt az első héten) bal 33ról 34,5, jobb 34ről 35,5 cm jelenleg.

(kora reggel mértem, ivás, evés, mozgás nélkül, nem sokkal ébredés után)

Hogy nőhetett ennyit? Ez normális?

2017. jún. 11. 16:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Elkezdtel edzeni, meg rendesen kajalni, es igy elkezdett feljonni a viz. Ennyi, semmi mas nincs benne. Amikor elkezdtem edzeni 8 honap alatt 15-17kg feljott, es orvos 12% testzsirt mert, mert csak bevizesedtem a sok szenhidrattol mint a szar. Lehet 13,5% a testzsirod, ha vizes vagy, semmivel nem jobb. Annak fele sem izom😂
2017. aug. 9. 13:35
 22/25 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__879..

Kiraktam egy képet új kérdésbe közben, ahol van kép is. Azt mondják nincs baj:-)

2017. aug. 9. 15:36
 23/25 A kérdező kommentje:
bocsi az ismétlésért,nem vettem észre.
2017. aug. 9. 15:40
 24/25 A kérdező kommentje:
2017. aug. 9. 15:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem ugy ertem hogy vizes, hanem vizesebb mint volt, ami pedig egyertelmu az elozmenyek alapjan.
2017. aug. 11. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!