Ti szedtek E, A, D vitamint szedtek? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 08:35
2/11 Cortez70 válasza:
Multivitamin kell, nem pár vitamint kiválasztva szedni ezt azt. Pl mega daily one, multi pro. Ezekben elegendő a hatóanyag és összetett vitamin forrás.
3/11 A kérdező kommentje:
Általad említettben nincs elegendő vitamin szerintem. De csak érdekel hogy Ti szedtek-e külön.
2017. jún. 11. 09:48
4/11 Cortez70 válasza:
Az elegendő. Külön nem kell szedni.
5/11 A kérdező kommentje:
12 µg D vitamin elegendő ? Nekem nem.
2017. jún. 11. 10:01
6/11 Cortez70 válasza:
Akkor szedj pluszban. Nekem mindegy.
7/11 Andi80018 válasza:
Végül is nem kell hallgatni a több évtizede testépítéssel foglalkozó emberre, szedjél annyi vitamint, hogy a füleden jöjjön ki, senki nem érdekel.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés hogy mit szedjek vagy mit ne.
2017. jún. 11. 10:23
9/11 Cortez70 válasza:
Kérdezted szedünk-e külön. Kaptál választ, hogy nem. Ennyi. A kérdésedre kaptál választ. A többi a te dolgod, hogy mit teszel.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!