Vitamint milyen pakkot szedtek?
Figyelt kérdés
Lattam mar itt egy normalisabb osszeallitast asszem Herold irta le jogy 3 havi adag valami 8000 vagy 9000 forintra jon ki neki es ezt szeretnem ha ilyesmi aron irnatok nekem a legfontosabb vitaminok es asvanyi anyagokrol egy kicsi osszeallitast mert nem tudom hogy melyek az igazan fontosak. 1 havi adag max 4k legyen lehetoleg de orulnek ha olcsobb lenne mert ugye mar lattam ott leirva olcsobbat es jot.. Hasznaltam mar Multi pro plust ami azert valljuk be havi 5k es meg ki is kene egesziteni picit.2016. aug. 9. 22:19
1/3 Cortez70 válasza:
Multi pro vagy biotech daily pak.
2/3 anonim válasza:
Én multit, C vitamint, B-komplexet, kálcium-magnéziumot szedek. Egyszerre igaz többet kell költeni, de mivel mind 100db-os így sokáig kitartanak.
3/3 anonim válasza:
Én ezeket szedem:
- Multivitamin: Scitec Daily Vita-Min 41.- Ft/db, 1230.- Ft/hó
- B-komplex: Scitec B-100 félbetörve, 20.- Ft/nap, 600.- Ft/hó
- C-vitamin:
nyári időszakban: Builder Shop-os 1000 mg, 3 db, 3x10=30.- Ft/nap, 900.- Ft/hó
téli időszakban (a D-vitamin miatt): JutaVit C+D-vitamin, 3 db, 3x15=45.- Ft/nap, 1350.- Ft/hó
- kalcium-magnézium: Scitec Ca-Mg, 17.- Ft/db, 510.- Ft/hó
- cink: BioTech USA Zinc 100 mg negyede(!), 5.- Ft/nap, 150.- Ft/hó
- omega3: JutaVit 1200mg, 4 db, 4x15=60.- Ft/hó, 1800.- Ft/hó
Összesen:
-nyáron: 173.- Ft/nap, 5190.- Ft/hó
-télen: 188.- Ft/nap, 5640.- Ft/hó
Ha mondjuk csak 1 db C-vitamint szedsz és 1 db omega3-at, akkor simán megvagy havi 3390.- Ft-ból télen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!