Nem érzitek magatokat azért furán, mert sokféle táplálékkiegészítőt, vitamint szedtek?
izületvédőt és vitamint szedek, fehérjét akkor szoktam ha zabpelyhet reggelizem:)
és ez is több mint a szükséges... attól hogy sok idióta szedi az l-karnitint meg a százféle hülyeséget, az nem az én bajom
"attól hogy sok idióta szedi az l-karnitint meg a százféle hülyeséget, az nem az én bajom"
Szóval az L-karnitin idiótáknak való? Köszönjük!
Valóban sok hülyeség (marketing cucc) van a piacon, de azért nem minden az! pl: L-Karnitin
Lectrácska ha valami bullshit termék, akkor az pont az L carnitin. Egyetlen egy tanulmány vagy bizonyíték nincs arról hogy ténylegesen csinál bármit is a szevezetben. Csak valami elméleti ötletelgetés alapján marketigelik. Ha van is bármk szerepe az is kb 0,000001% az meg a fing kategória.
A kérdésre válaszolva, meg nem érzem magam furán, mert nem szedek egyáltalán sok vitamint se tápkieget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!