Eltöltöttem 3 évet edzéssel az életemből, de semmi eredménye?
Körülbelül 3 éve edzek. 1,5 évig nem volt étrendem, csak ettem azt ami jól esett, ezért jól behíztam. De edzeni nem edzettem normálisan, ezért csak zsír jött rám. 1 és fél év alatt sikerült kb. 15-20kg zsírt felszednem. Elkezdtem olvasgatni a témában, csináltam magamnak étrendet és elkezdtem egy kész 5x5-ös edzéstervet. Az elején nagyon örültem, hogy igen gyorsan erősödök, de még mindig zsírosodtam. Úgy döntöttem, hogy folytatom tovább, majd úgy is leszálkásítok, csak erősödjek és izmosodjak.
De 2 hónapra rá megállt a fejlődés, bárhogy csináltam bármit, egyszerűen nem sikerült növelnem a súlyokon. Ezért úgy döntöttem, hogy leszálkásítok és majd folytatom szálkásítás után.
Már 1,5 hónapja szálkásítok, de nem látom, hogy szálkásodtam volna, pedig 6kg-ot sikerült eddig leadnom. (még 7-8kg-ot akarok leadni)
Azt veszem észre, hogy amit megszereztem erőt, ami igazából nem is olyan jó, az egyre csökken. Az is zavar, hogy látom, egyre kisebb leszek, de a zsír szinte majdnem ugyan annyi. Ebből pedig azt gondolom, hogy izomból adok le. Az edzéseim is egyre gyatrábbak, nincs kedvem és rájöttem, hogy hiába edzettem 3 évet, nem tudok normális felhúzni, guggolni és fekvenyomni.
3 évig edzettem és most egy dagadt sz*r vagyok, szinte semmi izommal, egy gyatra erőszint mellett és még a gyakorlatokat sem tudom normálisan végrehajtani. Most hogy szálkásítok, még kevesebb izom lesz rajtam és az erőszintem is csökkeni fog, mert már most is gyengébb vagyok, mint mikor elkezdtem.
Mit kéne tennem szálkásítás után? Én csak izmos és erős szeretnék lenni, nem egy dagadt, izomtalan és erőtlen pacák, aki a gyakorlatokat sem tudja helyesen végrehajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!