Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most jöttem rá mennyi dolog...

Most jöttem rá mennyi dolog kimaradt az életemből! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még csecsemő koromban a szüleimmel külföldre költöztünk, azóta is itt élünk. Mindig félénk voltam, ezért barátajm nem nagyon voltak. Sokat utaztunk, nyaraltunk, ezek mind megvannak. Viszont olyan 3/4.-es koromtól minden kiesett. Leültem a közös számítógép elé, és mostanig csak ez jelentette nekem az életet. Most 8. osztályos vagyok, és rájöttem mennyit kihagytam. Nem játszodtam fiatalon semmit (csak ez előtt), nem mentem játszótérre, vagy semmi érdekeset nem csináltam. Magyar mondván, nem volt gyermekkorom. Ezen MOST és ITT változtatni szeretnék, viszont az iskolám más városban van, így barátokkal nem lenne könnyű találkozni, PLUSZ mindig is másabb voltam, mint a többiek (jelen esetben nem a megszállottságom miatt, hanem inkább mintha "egy más bolygóról származnék", nem úgy viselkedek, mint mindenki más, és nem jövök ki jól velük). Két igazi barátom van, de ők is mind más-más országban élnek. Az itteni "barátaim" kibeszélnek, lenéznek mindenkit, hazudnak, tehát minél kevesebbet lennék a közelükben. Mit tegyek? 14/L
2017. jún. 7. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

Én attól félek, hogy nem csinálok elég dolgot az életem végéig. Amire odajutok, hogy meghalok nem akarom azt érezni, hogy elpazaroltam nagyon sok időt. Találj valami hobbit (pl gördeszkázzál) vagy tanulj.

Szerintem ha már kevés barátod van és sokat vagy otthon akkor tanulj, mert akkor lesz jó munkád, pénzed, el tudod tartani a családod.

Amúgy hogy származol egy másik bolygóról? Azért mert másik országból jöttél vagy nem értem?

Meghát amúgy amennyit tudsz legyél a szüleiddel mert gondolj arra is, hogy barátaid lehetnek most is de szüleid nem lesznek mindig veled.

14/f

2017. jún. 7. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Edzéssel kezd szerintem a kirobbanást.

Nézz ki egy kedvedre való sportot és járj el rá minimum heti 3x.

2017. jún. 7. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Viselkedésre, gondolkodásra értem. Teljesen másképp fogok fel mindent, mint a többiek.

A szüleim elváltak, apa városokkal messzébb lakik, anyu meg reggeltől estig el van menve, későn ér haza, akkor sem velem beszél.

Járok sportolni, csütörtökönlént lovaglok, viszont a tanulás miatt nem engedhetnek meg gyakrabban menni.

2017. jún. 7. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is mindig ezen parázok, hogy nem élek eleget. Most vagyok 20 éves, de olyan gyorsan megy az idő, egyik pillanatban még általános iskolás vagy a következőben meg már egyetemre jársz. Nagyon durva.
2017. jún. 7. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

A lovaglás nem sport,főleg nem heti 1 alkalom.

Kickbox,vívás stb sportot nézz ki,lehetőleg küzdősportot.

2017. jún. 7. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Lovaglás esetedben nem jó... olyan sport/egyesület kéne, ahol emberek társaságában vagy...
2017. jún. 8. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:

14 éves vagy..., mégis miből maradtál volna ki? még csak most kezdődik az életed

középiskolában már sokkal több lehetőség van, felsőoktatásban még több, mikor pedig lesz saját munkád, és el tudod látni magad, kitárul a világ

2017. jún. 8. 09:22
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

A sport azért jó mert nem tudsz elhízni meg még izmosabb is leszel.

A lovaglásban max a ló fog erősödni, nem értem ez miért sport.

2017. jún. 8. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert nem lovagoltál soha...
2017. jún. 8. 17:06
 10/10 A kérdező kommentje:

"A lovaglás nem sport, vele nem erősödsz."

Ki szeretném jelenteni, hogy de, igenis sport, emberek közelében vagyok, a ''barátaimmal'' szoktam menni, úton mindig beszélgetünk, még KÖZBEN is, egy két szót. Oktatónk van, ő mi más lenne, ha nem ember?

De, igen is sport, úgy mint a foci, vagy bármilyen hasonló. Heti egy alkalom bőven elég, van utána elég izomlázam is. Erősödni nem erősödök? Hát, nem tudom, hogy te lovagolsz-e, viszont nem kicsi feladat vágtázni, ugratni, ügetni esetleg több tíz percen át, a lábaim azok hihetetlen mértékben izmosodnak és erősödnek, izomláz is amúgy rendesen :P, illetve a karjaim is valamennyire. Ezt itt lezárhatjuk. Nem azt kérdeztem, hogy mit gondoltok a lovaglásról, hanem hogy oldjam meg ezt az egész helyzetet. :/

2017. jún. 16. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!