Amikor mondom a rokonomnak hogy a gyermekosztályon vannak életveszélyes betegek és erre is enyhén mosolyogva mondja azt hogy ez nem jó, akkor ő nem érzi az egész dolog súlyát?
És ha a rokonodnak nincs olyan hozzátartozója/ismerőse aki életveszélyes beteg akkor most mit kellene erre reagálnia?
Engem speciel rohattul nem érdekel ha valaki, akit nem is ismerek életveszélyes beteg vagy éppen elpatkol. Nem az én bajom.
Veszettül máshol járt fejben. Neked amúgy ez a beszédtémád? Hogy melyik kórházban mennyi az életveszélyes gyerek vagy hogy kinek milyen a munkahelye? Gratulálok, boldogok a lélekben szegények...
Afrikában gyerekek ezrei halnak éhen nap mint nap. Te ezzel kelsz ezzel fekszel? Vagy az Afrikai gyerek nem számít? De. De nem azért élünk, hogy a világ gondját a gyakunkba vegyük. Igen, vannak itthonis életveszélyes állapotban lévő betegek. Mindig is lesznek. De nem foglalkozhatsz mindenkivel. Jobban éreznéd magad, ha finoman megkérdezte volna, hogy "ééés, mit vársz mit tegyek?"?
Amikor meg azt mondtad, hogy az ismerősödnek milyen jó a munkahelye, mi lett volna szerinted a normális reakció? Sírógörcs?
Hidd el, sokan nem érzelgősek. Én bírom mikor sokszor kirakják neten videók elé, hogy felkavaró lehet... komolyan, mai világban nem tudom ki annyira érzelgős.
Naponta halnak meg emberek, mindenki meghal egyszer, msot szomorkodjuk rajta nap mint nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!