Mennyi kalóriát kell bevigyek? 19/F
Sziasztok!
192cm és 73kg, ektomorf alkat vagyok.
Egy hete kezdtem el edzeni, rendesen szeretném csinálni, így az étrendet is elkezdtem követni, betartani.
Eddig naponta 1x ebédeltem és este ettem még maradékot, vagy volt mikor még azt sem, tehát nagyon keveset ettem eddig. Nem tudom, hogy mennyi kalóriát vihettem be , viszont arra lennék kíváncsi, hogy pontosan mennyit is kellene?
10-15% a testzsírom. Régen az egyik testépítő ismerősöm ajánlotta nekem a Gain Fast 4,5 kg-os kiszerelését. Ez egy kis fehérjetartalmú, de rengeteg kalóriát garantáló tömegnövelő, azt mondta, hogy az én testalkatomnak ez a legjobb, mivel egyáltalán nem jön rám zsír és megfelelő étkezés mellett gyorsan fogok fejlődni, ti mit gondoltok?
Cukros tömegnövelő sosem kell, eleve kuka mind. Inkább vegyél proteinport és ahhoz keveri összetett ch-t. Pl zablisztet. De van olyan tömegnövelő amiben jó a ch. Pl mex size max. Zab és árpa van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!