Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi kalóriát kell bevigyek?...

Mennyi kalóriát kell bevigyek? 19/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

192cm és 73kg, ektomorf alkat vagyok.

Egy hete kezdtem el edzeni, rendesen szeretném csinálni, így az étrendet is elkezdtem követni, betartani.

Eddig naponta 1x ebédeltem és este ettem még maradékot, vagy volt mikor még azt sem, tehát nagyon keveset ettem eddig. Nem tudom, hogy mennyi kalóriát vihettem be , viszont arra lennék kíváncsi, hogy pontosan mennyit is kellene?

10-15% a testzsírom. Régen az egyik testépítő ismerősöm ajánlotta nekem a Gain Fast 4,5 kg-os kiszerelését. Ez egy kis fehérjetartalmú, de rengeteg kalóriát garantáló tömegnövelő, azt mondta, hogy az én testalkatomnak ez a legjobb, mivel egyáltalán nem jön rám zsír és megfelelő étkezés mellett gyorsan fogok fejlődni, ti mit gondoltok?

2017. jún. 9. 15:13
 1/5 Cortez70 ***** válasza:

Cukros tömegnövelő sosem kell, eleve kuka mind. Inkább vegyél proteinport és ahhoz keveri összetett ch-t. Pl zablisztet. De van olyan tömegnövelő amiben jó a ch. Pl mex size max. Zab és árpa van benne.

[link]

2017. jún. 9. 15:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, egész jónak tűnik. Lehet a kisebbik fajtát akkor kipróbálom. Étkezésben esetleg tudnál vagy tudna valaki segíteni? Napi hányszor kellene ennem csirkét és mennyit? Sok helyen 4x50g van írva, van ahol 4x80 , 4x100 vagy 3x100.
2017. jún. 9. 15:37
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
Neked kell kb 140g fehérje. Ez benne van pl 600g husban. De neked nem kell ennyit enned húsból ha megy pl tojás is (1 tojásban kb 6g fehérje) vagy turo. Tehát ki tudod számolni, hogy miképpen tudsz bevinni 140g fehérjét. A tapkieget is számold bele ha megy majd. Szenhidratnak meg rizs, zab, tk kenyér, tészta, krumpli, sok zöldség, gyümölcsök. Nem kell napi hatszor enni, mindegy hogy a napi kaját 3-4 vagy hatfelé osztod el. Ahogy neked jobb.
2017. jún. 9. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, tehát mind1 a leosztás, csak legyen meg az "X"g fehérje. Sok tojást eszek, főleg reggel. Ment a zöld pacsi!
2017. jún. 9. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Cortez jól leírta. Ha nehezen megy le a kalória akkor az olajos magvak (mogyoró,kesudió,pisztácia) jó kcal forrás.
2017. jún. 10. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!