Most kezdtem el kondiba járni! Milyen diétát ajánlotok? Milyen Táp. Kieget? Az edzés terv az már meg van! Minden tanácsot meghalogatok. Versenyszerűen szeretnék testépiteni! 15F/163cm/54Kg
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 20:40
2/16 anonim válasza:
Először tűzz ki egy célt. Izmosodni akarsz vagy fogyni? Ha ez megvan ez alapján nézz egy szálkásításhoz vagy tömegeléshez(neked a tömegelés fog kelleni) szükséges étrendet, tápanyagszükségletet. Először hagyd a tápkiegeket, próbálj összerakni egy étrendet. Ha ez megvan, ezzel nehéz bevinni a kívánt dolgokat ekkor jöjjenek a tápkiegek. Ha versenyszerűen akarod csinálni akkor koxolj be a g*cibe mert anélkül nem fogsz ott labdába rúgni.
3/16 anonim válasza:
Kedves #2-es, 54 kilósan már hova szálkásítana? Meg 15 évesen "koxoljon" be? Inkább maradtál volna csöndben bmeg.
4/16 anonim válasza:
Nem 15 évesen, de idővel szüksége lesz rá, mert a konkurencia mind azt fogja nyomni. Mellesleg külön zárójelbe írtam hogy a tömegelés fog neki kelleni.
5/16 anonim válasza:
Ok, de ha már most koxot emlegetsz neki az elég félreérthető. Idősebb korára, ugyis kinövi, hogy versenyezni akarjon, mert semmi értelme, főleg nem ebben az országban. Még kivételes genetikájú embereknek se éri meg.
6/16 anonim válasza:
roviden tomegelj kb 1-2 evig
ne szedj semmit
legyen egy fas*a etrend
utana szalkasits
ennyi
7/16 Cortez70 válasza:
Tömegnövelő étrend kell és multivitamin. Ennyi. Nem kell más neked.
8/16 anonim válasza:
én is 15 évesen kezdtem kb. hasonló súllyal és üres rúddal nyomtam fekve a kötélen is kb. 15 kiló volt alig bírtam mozdulni. amit javaslok: vegyél táplálékkiegészítőt (fehérjepor, vitamin) egyél sokat mindenből főleg húsokat, banánt, zöldségeket, mindent csak vigyázz ne csapd el a gyomrod. edzés után a legfontosabb a kaja meg reggel, este. ja és olvass a témában ,ne itt kérdezz
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! a 2. kommentelő meg egy hülye.
2017. jún. 9. 14:40
10/16 A kérdező kommentje:
A diéta alatt tömegnövelő diétát értettem,természetesen! :)
2017. jún. 9. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!