A kettlebellt miért nézi le jó pár gyúrós?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen beépítem az egyes gyakorlatokat a testépítő edzésemben, és szerintem ezerszer többet ér, mint a gépi, vagy csigás gyakorlatok.2017. jún. 7. 11:51
1/7 palilaci válasza:
A gepi meg a csigas gyakorlatoknal minden tobbet er. De kerdezem, mitol mas egy szar fogasu vasdarab egy sima fogasu vasdarabtol? Nalunk is van kettlebell, es ahova en jarok judozni az edzo beepiti az erosito edzesekbe, csak ebben ugyanazokat a gyakorlatokat meglehetne csinalni es sima egykezessel is. Engem egyebkent a marketingje zavart anno, hogy ez az igazi kemeny, orosz cucc amitol mindenki brutal lesz. Mintha feltalaltak volna a spanyolviaszt:D
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mi a cél. A "gyúrós"-ok hamar nagy izmokat akarnak. Ahhoz pedig nem kell kettlebell. Aki valóban erős akar lenni, érdekli a törzs és egyéb stabilizátor izmai fejlettsége is fog ilyesmikhez nyúlni. De ott már lesz trx vagy különféle testsúlyos gyakorlatok is.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Azért annyival másabb a helyzet, hogy a kettlebell súlypontja nem a fogáspontnál helyezkedik el, ami extra kihívást ad a szimpla súlyzókhoz képest.
A marketingje engem is idegesít, de a fitnesz világában sajnos kb. mindennel ezt csinálják, legyen szó valami új divatirányzatról vagy épp tápkiegekről
2017. jún. 7. 12:17
4/7 anonim válasza:
tehát milyen pluszt ad a kettlebell?
mert már a kérdező se tudja :D
5/7 anonim válasza:
Mert kettlebellel nem tudsz olyan formát elérni mint a gyúrósok
Átmozgatásra meg egyénekre jó ,én inkább csajok kezében látom vagy crossfitben
Egyébként is ha izmos akarsz lenni ahhoz nagy súly kell
6/7 anonim válasza:
2-es te is sokat értesz hozzá, inkább ne válaszolj többet
7/7 paper_chaser válasza:
A legtöbb kettlebell gyakorlatot megtudod csinálni egykezes súlyzókkal is. Viszont mivel máshol fogod meg, így specifikus gyakorlatoknál máshogy viselkedik az eszköz. A kettlebelltől nagyon jó marokerőd, erős törzsed lesz és jó állóképességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!