Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mai gyúrós társadalom miért...

A mai gyúrós társadalom miért ilyen ellenséges a tejjel szemben?

Figyelt kérdés

Pl mondják,hogy férfi nem issza tejjel a turmixát.

De Arnold is rengeteg tejet ivott.Meg egy könyvben olvastam,hogy a régi erőemelők edzés után megittak fejenként 2 liter tejet

2017. máj. 12. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy élsportoló, és meg tudod emészteni a laktózt, akkor jó a tej.
2017. máj. 12. 22:10
 2/7 Lazy Lover ***** válasza:

azt én se értem de szerintem a marketing miatt nézd meg mit mond a csávó

https://www.youtube.com/watch?v=otF0jUTA250

2017. máj. 12. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem a gyurosok talaltak ki. Pl a keleti nepek, kinaiak, japanok stb. Genetikailag nem birjak a tejet megemeszteni. Az emberi szervezetnek az anyatejen kivul nincs szuksege a tejre.
2017. máj. 12. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pl. nem vagyok se laktóz, se tejfehérje érzékeny, de zavaróan nagyon lassan emésztem a tejet. Ezért használok inkább mandula vagy rizstejet. Az, hogy bizonyos dolgokat régen hogy csináltak az nem jelenti azt, hogy az jó is volt. De akinek nem gond az igya, akinek meg gond az ne igya ennyi. Nem kell túlfilozofálni.
2017. máj. 12. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem a tejet mondjuk különböző gyümölcsös shake-ekként vagy valamilyen tejeskávé formájában, azonban a turmixhoz only víz. Ott nem a gourmet vonal a mérvadó, hanem a minél gyorsabb és tisztább tápanyagutánpótlás, amely szempontjából a víz sokkal hatásosabb és hát kézenfekvőbb is hiszen csap a legtöbb helyen akad.
2017. máj. 13. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert ha van minimális evolúciós ismereted,akkor felismered,hogy logikátlan és természet ellenes a fogyasztása.Attól,hogy valami szokás nem feltétlen logikus.Erről meg,hogy Arnold sok tejet ivott még nem hallottam és nem is olvastam.Akkoriban a tojásprotein ment,meg rengeteg sört ivott.A régi erőemelők is inkább tojás pártiak voltak,mint tej.Napi 30-50db főtt tojást ettek.Meg elve,napi 2 liter tejtől még egy nem laktóz érzékeny is kifosná a belét így pocsékba menne a drága kaja és viszonylag gyorsan lerobbannának az ízületei is az allergén hatása miatt.
2017. máj. 13. 00:56
 7/7 Cortez70 ***** válasza:
Kevés belefér, ha jól tudod emeszteni.
2017. máj. 13. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!