A testépítők milyen emberek jó fejek vagy bunkók? Vagy
beképzeltek?
egyénfüggő.
én nem tartom magam beképzeltnek, szerintem jófej vagyok.
profi testépítőket is ismerek, többségük közvetlen, pl Vörös Zoli.
de olyan is van, akinek agyára ment a hírnév, pl. Coleman papa pénzért ad autogrammot, és közös fotózást...
2012. júl. 14. 00:42
... :)
Nalátod, Kérdező, egyből jó kis képet kaphattál, itt van 1#-es, aki jófej, és 2#-es, aki.... hát mondjuk úgy, hogy kólmenrajongó. :) (ez így elég diplomatikus szerintem)
Szerintem egyébként nagyrészt jófejek, kimondottan b.nkó kevés van, sokszor a távolságtartást is b.nkóságnak veszik tőlük (pedig legtöbbször csak arról van szó, h nem bratyiznak mindenkivel).
2012. júl. 14. 07:40
(dekár, kimoderálták...) :)
2012. júl. 14. 07:41
én csak jó fejeket ismerek és magam is annak tartom beszélgetünk bármiről amikor edzünk munka stb. de azért keményen lenyomjuk ami van...az meg nem érdekel ki mit gondol..olyannak látom a világot hogy nagyobb és mégnagyobb lenni de csak "naturalba" és ezt gondolom látod miért tettem idézőjelbe mivel mindenki koxol mármint a legtöbbje nem általánosítok csak jó páran de azt sem tudják hogy kell...ez a vicces benne
2012. júl. 14. 09:58
igen, van aki csak annyit lát benne, hogy csodaszer...
a terembe is ahova járok, hallom hogy teljesen átlagos fizikumú emberek beszélik, hogy mit szúrnak majd, mert már nincs kedvük várni... nagyon kemény ami a világban folyik.
2012. júl. 14. 10:28
bekéne amúgy tiltatni 18 éven alulik hogy nem szedhetik utána mivel már nagykorúnak számít azt csinálhatna amit akar az ő teste...
2012. júl. 14. 12:01
7/17 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre,hogy legtöbbjükben van egyfajta lenézés az átlag ember felé.A koxosokról eléggé gyanítható,hogy alapban nem egészségesek pszichésen.Azért hozzáteszem,általánosítani nem akarok,minden ember egy összetett egyéniség,és a nem testépítők között is van épp elég bunkó.
2012. júl. 14. 15:56
Én akiket ismerek nem éppen az eszükről híresek. Mindig magukkal vannak elfoglalva, félmeztelenül pózolnak egymással és egymás izmait fogdossák. (kicsit langyik?)
2012. júl. 15. 10:48
10/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom én nem ismerek egyet sem de én úgy gondolom az az egyik legnagyobb baj a világgal, hogy mindig mással foglalkozik meg mást kritizál/lefikáz az ember... szerintem tök király, hogy ők nem teszik ezt magukkal nem másokkal foglalkoznak még ha le is fogdossák egymást...
Kapcsolódó kérdések: