A magyar gyúrós társadalom miért van annyira Fekete László ellen?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 22:36
1/6 Kenzo Tenma válasza:
Én nem vagyok ellene, de miért kéne mellette lenni? A gyúrós társadalomnak nem sok köze van az erősember sporthoz.
2/6 anonim válasza:
Van 1-2 elég csúnya megszólalása interjúkban.
3/6 anonim válasza:
Mert egy bohóc, öntelt, hazug celeb, aki a saját maga álltal szervezett kis versenyein tart rekordokot, amúgy meg már hosszú evek óta sehol nincs a sportban. Nézd meg a Darázs Ádámot, Mengyi Rajmundot, Mészáros Csabát, Nagy Ákost, vagy a Hajnal Tomit. Sorolhatnám reggelig. Ezek igazi sportolók nem bohócok mint a lacika.
4/6 anonim válasza:
Nevetséges az ember, ahogy előttem is említették a "versenyeit". Vagy azt, hogy naphosszat tolja a szent dumát a kokszmentességről, hisz "a világ legerősebb embere" csak így lehet valaki:)). Aha...
5/6 anonim válasza:
Feketét egy bokszoló 10 mp alatt bealtatná.
6/6 anonim válasza:
Azért mert soha nem tudott megnyerni egyetlen egy erősember versenyt sem, még amatőrt sem, ezért alapított egy saját szövetséget ahol az összes versenyt a saját erősségeire szervezi, és eltörölte a selejtezőket, tehát az ő versenyein csak azok indulhatnak akiket meghív. Azaz a nála gyengébbek.
Soha nem nyert még egy országos bajnokságot sem, nem hogy világbajnokságot. (leszámítva persze azokat amikre ő hívott meg nála gyengébbeket).
Az országnak mégis beadta hogy ő a legeredményesebb sportoló és ezért a szponzorok is csak őt támogatják ebben a sportban. Milliomosként és a fiaival a szponzorokból, úgy hogy az egész átverés még egy ob-t sem nyert soha... Más sportolókat miatta nem szponzorálnak, mert mindenkit kokszosnak nevez meg lehord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!