Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha teremben akarok edzeni,...

Ha teremben akarok edzeni, milyen cipőt vegyek?

Figyelt kérdés
El akarok kezdeni konditerembe járni, nem nagyon van ilyen múltam szóval nem értek ehhez. Terembe milyen cipőt vigyek? Nem akarok most nagyon sokat rászánni, ha nem muszáj (gondolok itt 20-30e ft-okra). 23/L
2017. jún. 6. 20:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt is meg akartam kérdezni, hogy honnan vegyek/hol keressek? Hervis, Decathlon stb.?
2017. jún. 6. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
500 ft os tornacipőbe edzek 5 éve.
2017. jún. 6. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Mármint nyílván nem 1db-ba de 1-2 évig simán kitart.
2017. jún. 6. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #2-essel. Sokáig 5-600 Ft-os gumitalpó, vászon tornacoipőm volt. Meg vagyok győződve hogy ugyanabban a kínai gyárban készült, mint a Converse, mert az utolsó varrásig ugyanolyan, csak a csillag és az "ALL STARS" felirat hiányzik róla.

A Decathlon-ban a kifutó termékek között igen olcsón lehet jó cuccokat találni. A most használt tornacipőm is innen van, volt talán 1500 Ft, már nem emlékszem.

2017. jún. 6. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Lapos talpú cipőbe a legjobb edzeni, ezért 1000ft-os kínai tornacipőben edzek.
2017. jún. 6. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
kényelmes tornacipő :)
2017. jún. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!