Ha én is elmennék egy fatelepre dolgozni, akkor jobban néznék ki famegmunkálóként, mint az átlag kondis?
Figyelt kérdés
Van ismerősöm, aki napi 10-12 órákat tol le a fatelepen heti 5-6 napot, karja 46-os edzés nélkül és olyan vastag ér van a bicepszébe, mint egy 24-es betápkábel. Nem edz az illető és nem szed táplálékkiegészítőket, csak dolgozik, rönköket pakolnak, esztergálnak, emelgetik a mestergerendákat, ilyenek. Kajára nem figyel, úgy eszik, mint egy férfi, reggel elvisz mindenki ott fél kiló kenyeret, felvágottat, kolbász, stb, inni pedig vagy boleróport visznek vagy Tisza-kólát.
Ha én is elkezdenék ott dolgozni, akkor nekem is lehetne szálkás 46-os karom?
2017. jún. 2. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!