Miért látja sok átlag ember (Nem edző ember) undorítónak az izmos testet?
Kissé szánalmas számomra, hogy vannak, akik undorítónak tartanak egy 40+-os, viszonylag zsírmentes kart. A kockahas az mindenkinél menő, az nagyon izmos és sexy, ha 60 kilós emberről beszélünk, akkor is.
Miért tartanak sokan undrítónak egy genetikai maxos izmos testet? Miért menő a soványság? Nem tudom ezt feldolgozni sajnos.
Magyarul szerinted, aki kondizik, az azért kondizik, hogy mutogathassa magát? Értjük. Már csak azt nem, hogy mit keresel a testépítés kategóriában.
Arra ugye nem gondoltál, hogy valaki a sport és az egészség miatt edz? Valaki erős szeretne lenni, valaki pedig izmosabb. Ez csak az olyanok agyszüleménye, akik önmaguk belső vágyait vetitik ki, hogy, ha izmosak lennének, akkor mutogathatnák magukat. Sajnos nem így van. Ne magadból indulj ki.
Én ezt még soha nem tapasztaltam. Egészségesen alacsony tzs-kal rendelkező natural gyúrósként szerintem nincs olyan, aki undorítónak tartana.
Az emberek az ilyen beles gyúrósokat tartják undorítónak meg a cuccal elérhető méretűeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!