Miért látja sok átlag ember (Nem edző ember) undorítónak az izmos testet?
Kissé szánalmas számomra, hogy vannak, akik undorítónak tartanak egy 40+-os, viszonylag zsírmentes kart. A kockahas az mindenkinél menő, az nagyon izmos és sexy, ha 60 kilós emberről beszélünk, akkor is.
Miért tartanak sokan undrítónak egy genetikai maxos izmos testet? Miért menő a soványság? Nem tudom ezt feldolgozni sajnos.
"Csupa vékony vagy elhízott mindenki és rengetegen undorodnak az izmosaktól. Miért? Szánalmas."
Biztos,hogy nem túlzol kicsit?
A "rengetegen undorodnak az izmosaktól." igazából nem tudom mit takar.Te mit tapasztaltál konkrétan?
Mert én nem tapasztaltam ilyet.Irigy,hozzá nem értő emberek mindenhol lehetnek,ez mindig is így volt.
Én sem tapasztaltam ilyesmit. A nőkkel kapcsolatban igen, sokaknak férfias és undorító, ha egy nőnek nem hurka a karja s nagyon visszafogott kockahasa van, nem értem, hogyan működik a szemük és az agyuk...
De egy izmos fickó a legtöbbeknek bejön vagy mindegy. Nyilván van pár fura alak, akinek nem (engem sem érdekeltek a fejlettebb izmok ifjabban, hirtelen kezdtem vonzóbbnak találni őket, persze bajom korábban sem volt velük, miért lett volna?), de hát van, akinek a minél elhízottabb tetszik, nincs határ, hogy milyen idióta ízlése lehet valakinek.
Érteni nem értem. A naturálban elérhető izomzat esztétikailag és funkcionálisan is jó dolog, s ha valakinek épp nem az tetszik, akkor sem tudom, mi rosszat láthat benne. Szokatlan neki? De természetes dolog, a csudába is.
Persze az emberiség történelme során rengeteg helyen tartották csúnyának a természetes alakot s lelkesen testmódosítottak, akár kegyetlen eszközökkel is. Nekem a természetellenes torzítás inkább visszatetszést keltő. S ez a normális, azt hiszem.
Ezt en sem ertem :D
Bar akik undoritozzak/lehordjak a kondisokat sztem irigyek :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!