Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért látja sok átlag ember...

Miért látja sok átlag ember (Nem edző ember) undorítónak az izmos testet?

Figyelt kérdés

Kissé szánalmas számomra, hogy vannak, akik undorítónak tartanak egy 40+-os, viszonylag zsírmentes kart. A kockahas az mindenkinél menő, az nagyon izmos és sexy, ha 60 kilós emberről beszélünk, akkor is.

Miért tartanak sokan undrítónak egy genetikai maxos izmos testet? Miért menő a soványság? Nem tudom ezt feldolgozni sajnos.

2016. dec. 20. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem tapasztaltam hogy natúr szinten valakinek is nem tetszene egy izmos test. A szteroiddal elérető testeket meg tudom érteni hogy valakinek nem tetszik de azt sem ragoznám mert gondolom nem erről szól a kérdés. Munkát meg hagyjuk a sport résznél.
2016. dec. 21. 02:29
 12/16 anonim ***** válasza:

"Csupa vékony vagy elhízott mindenki és rengetegen undorodnak az izmosaktól. Miért? Szánalmas."

Biztos,hogy nem túlzol kicsit?

A "rengetegen undorodnak az izmosaktól." igazából nem tudom mit takar.Te mit tapasztaltál konkrétan?

Mert én nem tapasztaltam ilyet.Irigy,hozzá nem értő emberek mindenhol lehetnek,ez mindig is így volt.

2016. dec. 21. 09:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sem tapasztaltam ilyesmit. A nőkkel kapcsolatban igen, sokaknak férfias és undorító, ha egy nőnek nem hurka a karja s nagyon visszafogott kockahasa van, nem értem, hogyan működik a szemük és az agyuk...

De egy izmos fickó a legtöbbeknek bejön vagy mindegy. Nyilván van pár fura alak, akinek nem (engem sem érdekeltek a fejlettebb izmok ifjabban, hirtelen kezdtem vonzóbbnak találni őket, persze bajom korábban sem volt velük, miért lett volna?), de hát van, akinek a minél elhízottabb tetszik, nincs határ, hogy milyen idióta ízlése lehet valakinek.

Érteni nem értem. A naturálban elérhető izomzat esztétikailag és funkcionálisan is jó dolog, s ha valakinek épp nem az tetszik, akkor sem tudom, mi rosszat láthat benne. Szokatlan neki? De természetes dolog, a csudába is.

Persze az emberiség történelme során rengeteg helyen tartották csúnyának a természetes alakot s lelkesen testmódosítottak, akár kegyetlen eszközökkel is. Nekem a természetellenes torzítás inkább visszatetszést keltő. S ez a normális, azt hiszem.

2016. dec. 21. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Az is benne lehet, hogy valakinek tetszene, de rejtetten irigy s ő aztán nem tesz érte... Biztos van, aki emiatt kerüli s utálja az izmosabbakat.
2016. dec. 21. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg az átlag embereket tartom undorítónak. :D
2016. dec. 21. 15:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezt en sem ertem :D

Bar akik undoritozzak/lehordjak a kondisokat sztem irigyek :>

2017. ápr. 21. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!