Szteroid mennyire gyakori manapság az "átlag kondisoknál"?
"De néhányan valóban szálkásak, és ahhoz képest elég nagy az izomzatuk, de úgy tudom, hogy a szteroid közel csodákra képes, azzal brutális izomzatot érhetsz el, ha nem csinálsz mellette kb. semmit, hogy ha még le is jársz nagyjából"
Ez nem igaz, csodák nincsenek, érhetsz el brutál izomzatot vele ez tény, de nem a metil tesztos szaroktol amit a 80%uk nyom magába.
Hali kérdező!
Béci vagyok.
Néha szoktam itt írogatni, mikor nem melózok, mert amúgy külföldön vagyok.
Ott egy felkapott klubban dolgozom, mint "favágó".Így hívják ezt a szakmát kinnt a szlengben.
A tuskókat szoktam kidobálni mikor a 8.whisky cola után terminatornak képzelik magukat.
Nem ezért használok "kiegészítőket" inkább magam miatt.
Anno testépítő/erőemelő voltam,termem volt, de valahogy felszívott az éjszaka:)
Szokták mondani.
Mozgalmasabb, izgalmas, tele jó nővel, olyan nőkkel, amiket hmm, max a neten lehet látni, nos olyanok szoktak telefonszámot adni, hogy meló után ha van kedvem...
Általában mindig van kedvem felmenni hozzá.
Magamról annyit 45F,197cm,140kg most(nyáron versenyformában, mikor beüt a növi akkor 147), kar most 52 cm laposan, nyáron kifeszesítve 54cm, úgy, hogy sok csaj a bejáratnál van mikor nem a jegyet kéri hanem a karom taperolja.
Szóval a nagy méret kell egy ilyen szakmához, sok ismerősöm nyomja, de ésszel.
De a bogyós dolgot, azt tényleg agyatlanok csinálják.
Nekem főszezonban a növi az alap, meg mellé egy másik cumó, holt szezonban, mikor sokat is itthon vagyok, treni,vini,boldi,szuszta,propi, omna felváltogatva, azt el is megy az év.
Remélem így már érted egy kicsit de ha nem akkor majd más is ír, biztos lesz pár ember még.
Béci. Nem úgy volt, hogy délutánonként Debrecenbe a Kátlerbe edzel tesóm? Vagyy külföldről haza jössz edzeni?
Amúgy, elég gyakori az átlag gyúrósok között is. Én se nézek még ki sehogy, meg se mondanák rólam, hogy cuccolok.
Mikor itthon vagyok a kátlerben nyomom, de külföldön melózok.
Ezért is nem tudok sokat írni ide, bár néha felnézek ha unalom van, vagy az idegeimre megy némelyik discos pic.sa.
De ősszel és télen, mint pl most is sokat vagyok itthon ilyenkor holt szezon van, fel vannak osztva a hetek ki mikor melózik, tavasszal és nyáron van több meló.
Valamit rosszul csinálhatsz ha nyomod neki, és még sem nézel ki segogy.
Én saját szememmel láttam egyik kollegát, 2 hét után úgy kifeszült a propitól, mint a vitorla a szélben.
12 hét után brutal volt.
De ember és ember(genetika) között is sok különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!