Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid mennyire gyakori...

Szteroid mennyire gyakori manapság az "átlag kondisoknál"?

Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen árban van az ilyen, elérhető egy embernek akkora mennyiség, amitől rendesen megnő? Én azt látom, hogy viszonylag sok, pld. c*gány, vagy ilyen igazi suttyó hülyegyerek kipattintja magát, de én nem nézem ki belőle vhogy, hogy rendesen hetente órákat ölne bele, plusz az étrendjét pontosan kialakítaná, hogy közbe meglegyen a kívánt növekedés, majd a megfelelő szálkásság. Tudjátok ezek a tipikus partyban feszítős 20-on eleji, vagy sokszor tízenéves gyúrosok. Mennyire gyakori lehet náluk a koksz? Csak kíváncsiságból, érdekel, hogy mennyire elérhető ez, mennyire vállalja be egy ilyen átlag, "rosszabb arcú" gyúrós gyerek.
2016. nov. 10. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Beszednek azok bármit,csak rajság legyen. Szerintem az átlag disco-gyppo valami szemes cuccot tol,amit éppen occsón be tud szerezni, mer' a Márkó is aztat szedje,aztán mekkora keze van :D
2016. nov. 10. 20:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem eleg gyakori. Nyomjak az olcso szar hamis cuccokat. A kajat meg leszarjak, ezert bezsirosidnak, bevizesednek. Majd lemegy a kura es a haromnegyede eltunik.
2016. nov. 10. 20:27
 3/18 A kérdező kommentje:
De néhányan valóban szálkásak, és ahhoz képest elég nagy az izomzatuk, de úgy tudom, hogy a szteroid közel csodákra képes, azzal brutális izomzatot érhetsz el, ha nem csinálsz mellette kb. semmit, hogy ha még le is jársz nagyjából, akkor durván tudsz vele nőni. Mert én kicsit azt is látom, hogy az ilyen mentalitású meg ilyen körökben mozgó emberek, vagy ezek a durván izmosak, vagy az olyanok, akikre legyintek, hogy ez a nagy gyúrós. Szerintem utóbbiak azok akik nem szednek semmit. Elég éles az átmenet. De nem csak a cigókra gondolok, meg az ilyen partyzókra, egyébként is az átlag kondisoknál azért előfordul? Mondjuk az átlagembernél szinte egyáltalán, szóval őket ezért se kevertem ennyire bele, ők látszik, hogy szorgosan csinálják, és úgy se olyan kiugró az eredmény.
2016. nov. 10. 20:40
 4/18 anonim ***** válasza:

"De néhányan valóban szálkásak, és ahhoz képest elég nagy az izomzatuk, de úgy tudom, hogy a szteroid közel csodákra képes, azzal brutális izomzatot érhetsz el, ha nem csinálsz mellette kb. semmit, hogy ha még le is jársz nagyjából"

Ez nem igaz, csodák nincsenek, érhetsz el brutál izomzatot vele ez tény, de nem a metil tesztos szaroktol amit a 80%uk nyom magába.

2016. nov. 10. 20:45
 5/18 anonim ***** válasza:

Hali kérdező!

Béci vagyok.

Néha szoktam itt írogatni, mikor nem melózok, mert amúgy külföldön vagyok.

Ott egy felkapott klubban dolgozom, mint "favágó".Így hívják ezt a szakmát kinnt a szlengben.

A tuskókat szoktam kidobálni mikor a 8.whisky cola után terminatornak képzelik magukat.

Nem ezért használok "kiegészítőket" inkább magam miatt.

Anno testépítő/erőemelő voltam,termem volt, de valahogy felszívott az éjszaka:)

Szokták mondani.

Mozgalmasabb, izgalmas, tele jó nővel, olyan nőkkel, amiket hmm, max a neten lehet látni, nos olyanok szoktak telefonszámot adni, hogy meló után ha van kedvem...

Általában mindig van kedvem felmenni hozzá.

Magamról annyit 45F,197cm,140kg most(nyáron versenyformában, mikor beüt a növi akkor 147), kar most 52 cm laposan, nyáron kifeszesítve 54cm, úgy, hogy sok csaj a bejáratnál van mikor nem a jegyet kéri hanem a karom taperolja.

Szóval a nagy méret kell egy ilyen szakmához, sok ismerősöm nyomja, de ésszel.

De a bogyós dolgot, azt tényleg agyatlanok csinálják.

Nekem főszezonban a növi az alap, meg mellé egy másik cumó, holt szezonban, mikor sokat is itthon vagyok, treni,vini,boldi,szuszta,propi, omna felváltogatva, azt el is megy az év.

Remélem így már érted egy kicsit de ha nem akkor majd más is ír, biztos lesz pár ember még.

2016. nov. 10. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
Beci! A novi es a tren nem hiszem hogy az "atlag" kondisok cucca lenne. Mivel versenyeztel, az mar egy tok mas kategoria, mint az atlag hobbi gyuros. Egyebkent dobhatnal egy kepet a formarol.
2016. nov. 10. 20:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Béci. Nem úgy volt, hogy délutánonként Debrecenbe a Kátlerbe edzel tesóm? Vagyy külföldről haza jössz edzeni?

Amúgy, elég gyakori az átlag gyúrósok között is. Én se nézek még ki sehogy, meg se mondanák rólam, hogy cuccolok.

2016. nov. 10. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:

Mikor itthon vagyok a kátlerben nyomom, de külföldön melózok.

Ezért is nem tudok sokat írni ide, bár néha felnézek ha unalom van, vagy az idegeimre megy némelyik discos pic.sa.

De ősszel és télen, mint pl most is sokat vagyok itthon ilyenkor holt szezon van, fel vannak osztva a hetek ki mikor melózik, tavasszal és nyáron van több meló.

2016. nov. 10. 21:08
 9/18 anonim ***** válasza:

Valamit rosszul csinálhatsz ha nyomod neki, és még sem nézel ki segogy.

Én saját szememmel láttam egyik kollegát, 2 hét után úgy kifeszült a propitól, mint a vitorla a szélben.

12 hét után brutal volt.

De ember és ember(genetika) között is sok különbség van.

2016. nov. 10. 21:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Bélám, első kúra, de kívülről látják a népek, csak én nézem magam semmibe, tudod, sose elég. 8 kiló ugrott fel 8 hét alatt, abból azért van víz is ugye, de jó lesz az, majd még 3-4 kúra és jó leszek.
2016. nov. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!