Szteroid mennyire gyakori manapság az "átlag kondisoknál"?
Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen árban van az ilyen, elérhető egy embernek akkora mennyiség, amitől rendesen megnő? Én azt látom, hogy viszonylag sok, pld. c*gány, vagy ilyen igazi suttyó hülyegyerek kipattintja magát, de én nem nézem ki belőle vhogy, hogy rendesen hetente órákat ölne bele, plusz az étrendjét pontosan kialakítaná, hogy közbe meglegyen a kívánt növekedés, majd a megfelelő szálkásság. Tudjátok ezek a tipikus partyban feszítős 20-on eleji, vagy sokszor tízenéves gyúrosok. Mennyire gyakori lehet náluk a koksz? Csak kíváncsiságból, érdekel, hogy mennyire elérhető ez, mennyire vállalja be egy ilyen átlag, "rosszabb arcú" gyúrós gyerek.2016. nov. 10. 20:06
11/18 anonim válasza:
Meglepődnél milyen sokan használnak gyógyszereket. Még olyanok is, akikről nem hogy a szerhasználatot, még az edzést sem mondanád hogy csinálják.
12/18 anonim válasza:
Azért kemény úgy cuccolni, hogy zsák szar kinézeted van még úgy is. Ha naturál nem veszik észre, hogy edzel úgy elég szánalom cuccolni
13/18 anonim válasza:
Tudod, nem mindenki kezdi naturál maxról, lepucolva a cuccozást. Van aki hamar akar eredményt és nem vár 4-5 év naturál edzést, így nyilván nem néz ki még sehogy, de tudom, ebbe belegondolni már bonyolult lett volna.
14/18 anonim válasza:
Jó, bocs, kicsit durva voltam most, csak rossz napom van. Annyit akartam, hogy sokan 1-1.5 év után nyúlnak cucchoz, így nem mondaná rájuk senki, hogy cuccolnak, nyilván rosszul néznek még ki.
16/18 anonim válasza:
Székesfehérvárról tudok nyilatkozni, itt pár éve egyre nagyobb divat naturalnak lenni.
17/18 anonim válasza:
Ismerek egy srácot, életében először ment terembe és már be volt készítve a meta. Sok az idióta.
18/18 anonim válasza:
Nekem is volt egy haverom, aki egyből danabollal kezdett... nem is egy észlény a tag, és sehogy sem nez ki mai napig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!