Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid mennyire gyakori...

Szteroid mennyire gyakori manapság az "átlag kondisoknál"?

Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen árban van az ilyen, elérhető egy embernek akkora mennyiség, amitől rendesen megnő? Én azt látom, hogy viszonylag sok, pld. c*gány, vagy ilyen igazi suttyó hülyegyerek kipattintja magát, de én nem nézem ki belőle vhogy, hogy rendesen hetente órákat ölne bele, plusz az étrendjét pontosan kialakítaná, hogy közbe meglegyen a kívánt növekedés, majd a megfelelő szálkásság. Tudjátok ezek a tipikus partyban feszítős 20-on eleji, vagy sokszor tízenéves gyúrosok. Mennyire gyakori lehet náluk a koksz? Csak kíváncsiságból, érdekel, hogy mennyire elérhető ez, mennyire vállalja be egy ilyen átlag, "rosszabb arcú" gyúrós gyerek.
2016. nov. 10. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Meglepődnél milyen sokan használnak gyógyszereket. Még olyanok is, akikről nem hogy a szerhasználatot, még az edzést sem mondanád hogy csinálják.
2016. nov. 10. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Azért kemény úgy cuccolni, hogy zsák szar kinézeted van még úgy is. Ha naturál nem veszik észre, hogy edzel úgy elég szánalom cuccolni
2016. nov. 10. 22:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudod, nem mindenki kezdi naturál maxról, lepucolva a cuccozást. Van aki hamar akar eredményt és nem vár 4-5 év naturál edzést, így nyilván nem néz ki még sehogy, de tudom, ebbe belegondolni már bonyolult lett volna.
2016. nov. 10. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó, bocs, kicsit durva voltam most, csak rossz napom van. Annyit akartam, hogy sokan 1-1.5 év után nyúlnak cucchoz, így nem mondaná rájuk senki, hogy cuccolnak, nyilván rosszul néznek még ki.
2016. nov. 10. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:
hát egészségére az ilyeneknek
2016. nov. 10. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Székesfehérvárról tudok nyilatkozni, itt pár éve egyre nagyobb divat naturalnak lenni.
2016. nov. 11. 05:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Ismerek egy srácot, életében először ment terembe és már be volt készítve a meta. Sok az idióta.
2016. nov. 11. 11:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy haverom, aki egyből danabollal kezdett... nem is egy észlény a tag, és sehogy sem nez ki mai napig
2016. nov. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!