Hogyan "tömegeljek" lábra? 8 évig folyamatosan fociztam, edzettem, jártam terembe is, saját testsúllyal is, de egyszerűen nem vastagodik a lábam. Mindig cikiznek a lábam miatt, pedig keményen dolgozok rajta. Valami tipp?
Először is olvasd el a sárga kapszulát.
Az edzés csak egy dolog, ha nincs rendben a kajálásod. Ha nem viszel be kellő mennyiségű tápanyagot a szervezetedbe akkor a semmiből nem tud izmot építeni. :)
Ha meg rendben lesz a kaja, meg a pihenés, meg az edzésterved, akkor utána lesz eredmény :-)
A sárga kapszulát pedig tényleg olvasd el. Az a "testépítők bibliája" :)
Ellvashatja, de sok hiba van a sárga kapszula könyvben.
Amúgy meg sima nagy súlyos guggolasok kellenek és pár sorozat merev labas felhuzas (vagy gépen hajlitas) a hátsó részre. És persze vadlizas. Kajaban meg tömegnövelő étrend legyen kis kalória plusszal.
igazából a kajálás rendben volt
ami azt illeti, lehet túlzásba is vittem az étrendet de ez igazából nem változtat semmin
esetleg genetika?
pl. The Rock
legalábbis azt vettem észre, hogy a felsőteste és a vádlija nincs egy arányban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!