Ha az összes híres testépítő tárogat, akkor ti miért ellenzitek?
Én azért ellenzem, mert engem az érdekel, hogy milyen erős vagyok. És az erőt, azt nem az ilyen kis izolálgató gyakorlatokban mérik, hanem alapgyakorlatokban. És így jobban növök, mint régen, amikor csináltam pl.: ferdenyomást, tárogatást, áthúzást, sok szír sz*rt, csak fekvenyomni nem nyomtam rendesen.
De engem nem érdekel más, csinálja mindenki azt, ami neki tetszik. Amúgy meg pont lesz*rom, hogy melyik híres testépítő tárogat.
Elmondom, nem attól fogsz fejlődni, hogy melyik szétkoxolt testépítő edzését utánzod..
# 16/22
akkor másképp teszem fel a kérdést,
ki az a normáltalan aki ellenzi ezt a hihetetlenül hatékony nyújtó és izoláló gyakorlat létjogosultságát az edzésprogramban?
jah, hogy vannak nem túl okos emberek, akik szerint tárogatsz és lesz mellkasod és mellizmod?! azokat azért tudom sajnálni
Nálad meg biztos, hogy többet és jobban értek hozzá, majd ha te is a TF-en tanulod és diplomázol belőle, akkor magyarázz, névtelenke....
Én azt kérdezem, ha valaki csinál 12 sorozat nyomást szabályosan egy héten, nagy súllyal, erősödik. De a melle le van maradva a vállához és a tricepszéhez képest mert ilyen az anatómiája.
Akkor az
A) Tárogasson hetente 3-6 sorozatot magasabb (8-12) ismétlésszámmal
B) Rakjon be még több nyomást
C) Törődjön bele és ne próbálja meg, csak azért se tárogasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!