Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha az összes híres testépítő...

Ha az összes híres testépítő tárogat, akkor ti miért ellenzitek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 10:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

azt kihagytam, hogy a profi testépitők már nagyjából megtanultak edzeni, itt meg ha akárkinek ajánlgatjuk, lehet hogy csak egy jó izületgyilok lesz az egész

2017. máj. 23. 13:38
 12/29 anonim ***** válasza:
21%

Azért azt megemlíteném hogy a Team Suleiman-ból Szulinak és Páldi Gabinak is le van maradva a melle szerintem a többi izomcsoporthoz képest.

Ahogyan az is igaz, hogy ha valaki egy hobbista naturál, aki heti 12 szettet végez egy izomra (mondjuk 2x6 sorozatot) akkor jobban jár ha az a 12 mind nyomás. Efölött ha valakinek még le van maradva akkor megérheti plusz tárogatást berakni. Edzés végén 3 sorozat 1-2x egy héten még senkinek sem ártott szerintem.

2017. máj. 23. 13:45
 13/29 Cortez70 ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy árt, hanem arról, hogy fölösleges. Olyan dolog ez, mint ahogy vannak akik pár gramm bcaa-tól várják, hogy izmosak lesznek. Az sem árt, csak minek.
2017. máj. 23. 13:51
 14/29 anonim ***** válasza:
43%
#12-es kvára nincs lemaradva a gabinak a melle. Imádom ezeket az önjelölt szakértőket.
2017. máj. 23. 14:05
 15/29 Krisz85 ***** válasza:
25%
ki az a normáltalan aki ellenzi?? sokat érthet az emberi test anatómiájához.......
2017. máj. 23. 14:16
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
Kedves Dr. Krisztián anatómia professzor! Csak nyomásokkal ki tudod hozni a melled tömegéből a maximumot, csak tárogatással soha nem tudnád. Innentől kezdve nem tudom mit kell vitázni. Nem tilos tárogatni, csak fel kéne fogni agyilag, hogy egy elhanyagolható kiegészitő gyakorlatról van szó ami csak opcionális. A nyomás nem opcionális. Ez tény.
2017. máj. 23. 14:29
 17/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valakinek le van maradva egy izomcsoportja akkor a volument emelni kell. Ha úgy akarsz extra volument végezni hogy közben a válladnak és tricepszednek nincs extra akkor jó opció lehet a tárogatás hozzáadása.

Mondjuk igaz, ez is kontextustól függ. Lehet valakinek a kivitelezése szar a nyomásokon.

Szerintem van olyan eset amikor van helye az edzésben. Bicepszre is csináltok bicepszgyakorlatot és nem csak súlyozott szűkfogású húzódzkodást.

Oldalemelni is szoktak az emberek, pedig ott is lehet mondani hogy nyomj állva fej fölé teljes mozgástartományban nagy súllyal azt meg van oldva. Tricepszed is dolgozik minden nyomásnál mégis szoktak rá +izolációt. Nem azt mondom hogy mindenki tarogasson egy csomót akinek nem kell nem kell, de van akinél megállja a helyét.

2017. máj. 23. 14:48
 18/29 Cortez70 ***** válasza:
Váll az más eset, ott van odalso része a vállnak, ami oldalemelessel plusz terhelést kap.
2017. máj. 23. 16:06
 19/29 Cortez70 ***** válasza:
Bicepsznél elég 1 gyakorlat, ruddal vagy egykezesekkel karhajlitas. Nem kell 66 gyakorlat.
2017. máj. 23. 16:08
 20/29 alpha01 ***** válasza:
Gondolom csúnyán le leszek pontozva :D De felesleges ezen vitázni amibe belekezdtetek ,minden ki más és más gyakorlatokat tud hasznosítani és senki nincs egyenlő szinten szóval azt javaslom a kérdezőnek hogy nyugodtan tesztelgesd a gyakorlatokat ha még csak kezdő vagy és úgy válogasd meg egy edzésre őket ahogyan te azt érzed hogy maximumot tudod nyújtani az adott izom edzésekor.
2017. máj. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!