DJANGO23 kérdése:
Mennyi idő elérni ezt a szintet naturálban?
2017. máj. 21. 16:42
11/23 Cortez70 válasza:
Meg az ilyen szponzorált gyerekeknek jól kell kinézni egész évben, amit nem hozna cucc nélkül.
12/23 anonim válasza:
igen ha meg nem kéne neki csak versenyekre akkor még jobban is tud, nem a srácról kérdeztek hanem a szintről
13/23 Cortez70 válasza:
En leírtam mit gondolok, nem kell egyetérteni, nem gond az ha máshogy látjuk. Ennyi.
14/23 anonim válasza:
nem veled van gond csak a többivel aki szerint már egyből okoskodok ha ő nem úgy gondolja
15/23 anonim válasza:
Olvasd el mégegyszer a kommentem mert nem sikerült felfognod. Szövegértésed a béka segge alatt van. Te arnold kapcsán a csúcsos kerek bicepszet nevezdted meg példának, mint valamiféle tipikus koxos szimptomát. Erre írtam, hogy hülyeségeket beszélsz, mert a bicepszed csúcsossága és gömbölydetsége pusztán genetika. Ehez semmi köze a koxnak. Arnoldnak naturálban is csúcsos bicepsze lett volna, csak nyilván jóval kisebb méretben.
16/23 anonim válasza:
És tudunk egy rakás koxos versenyőzőr aki bizony akárhogy edzett koxolt, soha sem lett csúcsos a bicepsze, lásd Lou Ferrigno. Tehát amikor te azt írod, szószerint idézlek "az a csúcsos szabályos gömb alakú mint azt megszokhattuk a koxosoknál", hülyeségeket beszélsz, mert nincs az a kox ami megváltoztatja az izom tapadását, vagy alakját. Érted már pubika?
17/23 anonim válasza:
Ne haragudj "pubika" de Arnoldhoz a mellkast hasonlitottam , csak tudod a multkor is kiraktak egy sracot olyan kerdessel h natu lehet-e es irtak hogy ilyen kerek nagy bicepszet csak ugy naturan nem tudsz elerni :) szovegertes ,lehet az en hibam hogy elkapkodtam es lemaradt a vesszo legkozelebb oda figyelek az ilyen okostojasok miatt mint te
18/23 A kérdező kommentje:
Jó, jó köszönjük a marogatásokat. Tehát tudom hozni ezt a szintet naturban, vagy sem?
2017. máj. 21. 22:56
19/23 zyzz.ae válasza:
Ezt a szintet nem hozod naturalba.
20/23 anonim válasza:
Azt írtad "se egy Arnoldéhoz hasonló bicepsze". Saját magad se tudod mit írtál le te szerencsétlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!