Megálltam a fejlődésben. Mit tegyek? Van olyan, hogy valaki naturálban nem tud az átlagos alkatnál izmosabbat elérni?
Figyelt kérdés
Fél évig fejlődtem, azóta nem tudok sehogy és nem vagyok izmos. Emeltem a súlyokat, jobban már nem tudom, akkor nem lenne meg a kellő sorozat és ismétlésszám. Heti 3 edzés bontva, minden izomra 3 gyakorlat, plusz egy újabb nap hasedzés, hogy az kétszer legyen. Próbálkoztam teljes testes edzéssel is pár hónapig. 400gról emeltem a fehérjét 500ra, majd 600ra. Durumtészta és a rizs naponta 500g. Szedek vitamint.
177cm/75kg
2016. jún. 9. 15:44
1/13 anonim válasza:
még a 400g fehérje is nagyon sok :O nem hogy 600, az iszonyat sok. Zsírok aránya milyen?
2/13 anonim válasza:
Írd le részletesen az étrendet és az edzéstervet.
3/13 anonim válasza:
Szar az edzésed. Aki ilyen hülye, hogy naturálban megzabál 600g fehérjét (tuti elszámoltad magad amúgy, lehet azt hiszed 600g hús az 600g fehérje), az egészen biztos, hogy edzeni se tud.
4/13 anonim válasza:
600g fehérje? Tudod miről beszélsz? Az 3kg hús... ÉS még mellé ch-t és zsírt is be kell vinni.Írd le, az étrended és az edzésterved.
5/13 anonim válasza:
A másik az, hogy tuti rosszul edzel, mert "3 gyakorlat minden izomra." Te bicepszre annyit csinálsz mint lábra?
6/13 anonim válasza:
Valószínű igen, hogy az 600g hús, fél kiló rizs+tészta, zsírról nem esett szó még. De elvileg azt beviszed a hússal.
7/13 A kérdező kommentje:
elírtam
fehérje helyett csirkemell
de mitől szar? rossz mellre a tárogatás vagy a tolódzkodás?
azokat a gyakorlatokat csinálom amiket testépítő oldalakon írnak, mutatnak videón
2016. jún. 9. 16:14
8/13 anonim válasza:
Kérdező. Kis izomcsoportokra 9-12 sorozat, nagyokra 13-16. Nagyobb izomra, például lábra mehet több gyakorlat is. Kicsikre, például bicepsz, tricepsz, váll elég 3 gyakorlat is.
9/13 anonim válasza:
Azért szar mert nem vagy telebszva koxal és nem fogsz mostmár továbbfejlődni, ha nem erősödsz. Azt meg izolálgatással nem fogsz.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!